Logo Realitatea.md

De Ziua Independenței s-au ales cu diplome și distincții. Un grup de ofițeri ai SPPS, nominalizați de Parlament (FOTO)

27 August 2019, 16:56 // Societate

Un grup de ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat a primit astăzi diplomele Parlamentului cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova. Distincțiile au fost înmânate de Secretarul general al Parlamentului, Adrian Albu.

Foto: parlament.md

Diplomele au fost conferite pentru merite deosebite în activitatea de serviciu, manifestate prin profesionalism înalt, disciplină exemplară, credință și devotament față de țară, aport considerabil adus în asigurarea protecției persoanelor beneficiare de protecție de stat.

În cadrul unui eveniment organizat de SPPS, Adrian Albu a dat citirii mesajului semnat de către președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, adresat ofițerilor SPPS.

„Vă mulțumesc pentru devotament, sacrificii și contribuția pe care o aveți în consolidarea statului. Serviciul de Protecție și Pază de Stat a demonstrat, de-a lungul anilor, înalt profesionalism, disciplină și responsabilitate. În această zi importantă pentru Republica Moldova exprim gratitudine și recunoștință tuturor ofițerilor care au fost și sunt în slujba Patriei. Vă mulțumesc pentru patriotismul de care dați dovadă și curajul cu care vă îndepliniți misiunea. Fiți mândri de munca pe care o faceți în serviciul poporului și al țării”, se menționează în mesajul Președintelui Parlamentului.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.9464%
USD USD 17.2272 0.2625%
RUB RUB 0.2448 1.2826%
RON RON 4.0205 0.9897%
UAH UAH 0.6337 -1.3850%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile