Logo Realitatea.md

Decizia Casei Regale, după apariția informațiilor că Meghan Markle și Kate Middleton nu vorbesc

01 Februarie 2019, 12:33 // Life

Palatul Kensington a cerut ajutorul mai multor firme de social media pentru a combate abuzurile la care sunt supuse în mediul online Kate Middleton și Meghan Markle. Este prima dată când Casa Regală a Marii Britanii apelează la companiile specializate pentru un asemenea caz, scrie Digi24.

Colaj: realitatea.md

Casa Regală a cerut ajutor pentru a controla comentariile răutăcioase din mediul online, în special pe Twitter și Instagram, adresate celor două ducese. Aceste comentarii sunt făcute, de obicei, la adresa uneia dintre ducese, de către fanii celeilalte.

Multe dintre comentarii au conținut rasist și sexist, iar eliminarea lor de pe rețelele de socializare s-ar putea dovedi imposibilă. Casa Regală susține că, deși multe dintre comentarii sunt pozitive, este suficient să apară câteva persoane rău intenționate pentru ca întreaga conversație să fie deturnată.

De când a deschis conturi oficiale pe Twitter și Instagram, Casa Regală a folosit intrumente manuale și automate pentru a monitoriza comentariile și a le șterge pe cele cu conținut nepotrivit, rasist, sexist sau violent.

Numărul acestor comentarii s-a înmulțit după ce în presa din Marea Britanie au apărut mai multe informații potrivit cărora între Meghan Markle și Kate Middleton ar fi apărut mai mult tensiuni și că cele două nu își mai vorbesc și încearcă să evite pe cât de mult posibil.

VEZI ȘI:

Meghan şi Kate păreau cele mai bune prietene la slujba de Crăciun, în pofida zvonurilor din ultima vreme

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.0000%
USD USD 17.8856 0.0000%
RUB RUB 0.2723 0.0000%
RON RON 4.1887 0.0000%
UAH UAH 0.7156 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile