Logo Realitatea.md

Decizia Curții de Apel Chișinău, privind omorul lui „Krasavcik”. Un singur vinovat în acest dosar

18 Aprilie 2019, 17:04 // Societate

Curtea de Apel Chișinău a decis că Ion Corcodel este singurul vinovat de crima din Codrii Orheiului de acum șapte ani, când a fost ucis Alexei Veretco. Potrivit zdg.md, inculpatul urmează să execute opt ani de pușcărie.

Foto: zdg.md

Fostul deputat, Constantin Țuțu, dar și ceilalți inculpați, printre care și un polițist, învinuiți de huliganism și neglijență în serviciu, au fost declarați nevinovați.

Ultima ședință a avut loc la Curtea de Apel (CA) Chișinău, miercuri, 17 aprilie. După mai multe amânări în ședințele anterioare, de această dată, completul de judecători format din Silvia Vrabii, Stelian Teleucă și Mihail Diaconu au pronunțat decizia. Toate s-au produs timp de o oră și jumătate.

Potrivit sursei, în cadrul ședinței, toți inculpații au cerut să fie declarați nevinovați, dând vina pentru cele întâmplate pe victimă, Alexei Veretca.

„Rog să fiu achitat. Eu am fost în legitimă apărare”, a menționat Ion Corcodel, bărbatul din gloanțele căruia a decedat Alexei Veretca.

Procurorul Cătălin Scutelnic a cerut instanței condamnarea tuturor inculpaților, după ce, Judecătoria Orhei a decis că Ion Corcodel este singurul vinovat de crima din Codrii Orheiului, aplicându-i o pedeapsă de 8 ani de închisoare cu executare.

Articolul integral îl citiți AICI.

VEZI ȘI:

Constantin Țuțu, ACHITAT în dosarul privind omorul lui Alexei Veretco! Ion Corcodel - condamnat la 8 ani de închisoare (VIDEO)

Oleg Pruteanu, cunoscut în lumea interlopă sub numele Borman, a fost reținut de procurorii PCCOCS și ofițerii de la INI (FOTO)

Citeste tot despre: Alexei Veretco, condamnat, ion corcodel, omor
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7864 1.1487%
USD USD 16.7051 0.5641%
RUB RUB 0.2276 0.2202%
RON RON 4.0919 1.1645%
UAH UAH 0.6112 1.2927%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile