Logo Realitatea.md

Deputații audiază astăzi raportul Comisiei de anchetă în cazul ”Open Dialog” cu ușile ÎNCHISE

16 Noiembrie 2018, 10:21 // Actualitate

Raportul Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune în politica internă a Republicii Moldova a Fundației ”Open Dialog” a fost prezentat astăzi deputaților și urmează a fi dezbătut în plenul Parlamentului. Propunerea a parvenit din partea președintelui Comisiei de anchetă, Igor Vremea și a fost acceptată de majoritatea celor prezenți la ședință.

Discuțiile se vor desfășura cu ușile închise, astfel că toți jurnaliștii prezenți în sala plenului vor fi înlăturați, iar transmisiunea live va fi întreruptă.

„Partea confidențială e marcată. La final de dezbatere, puteți păstra partea deschisă a raportului. Partea marcată, pe care o să semnați la sfârșitul dezbaterii va trebui să o restituiți. E interzis să înregistrați video, foto, să repartizați sau să distribuiți. E răspundere penală, chiar dacă aveți imunitate”, a declarat Andrian Candu în fața deputaților.

Ședința Parlamentului din 16 noiembrie poate fi urmărită pe www.rlive.md.

VEZI ȘI:

Comisia de anchetă în cazul „Open Dialog” a finalizat raportul. Întrebările la care Maia Sandu și Andrei Năstase ar fi trebuit să răspundă (video/doc)

(video) Maia Sandu a refuzat audierea în cazul ”Open Dialog”. Președintele comisiei: ”Era obligată de lege să se prezinte”

Primele informații colectate de comisia parlamentară de anchetă pe cazul „Open Dialog”

Andrian Candu, către Maia Sandu: ”Poate totuși nu vă mai ascundeți după false victimizări”

(video) Andrian Candu, promisiune publică: O iau pe Maia Sandu de mânuță și ieșim să protestăm împreună în PMAN

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.0000%
USD USD 17.2272 0.0000%
RUB RUB 0.2448 0.0000%
RON RON 4.0205 0.0000%
UAH UAH 0.6337 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile