Logo Realitatea.md

Deputații moldoveni au adresat mesaje de felicitare din plenul Parlamentului, cu ocazia Zilei Naționale a României (VIDEO)

01 Decembrie 2019, 10:14 // Politica

La ședința Parlamentului de vineri, 29 noiembrie, mai mulți deputați au venit la sfârșit cu câte un mesaj de felicitare adresat României și românilor de pretutindeni, cu prilejul Zilei Naționale, care este sărbătorită astăzi la  București.

Embed:

Printe cei care au ținut câte un discurs de la tribuna centrală a Legislativului se numără, deputatul fracțiunii parlamentare PAS, Igor Grosu, deputatul fracțiunii PPDA, Vasile Năstase, deputatul neafiliat politic, Octavian Țîcu și democratul, Sergiu Sîrbu.

Deputații s-au întrecut în declarații, adresând mesaje atât de felicitare cât și de mulțumire României, pentru aportul adus în țara noastră, precum și pentru asistența permanentă pe care ne-o oferă autoritățile de peste Prut, pentru a atinge standartele europene, prin integrarea țării pe calea europeană. 

Amintim că, astăzi, în România este sărbătorită Ziua Națională. Cu acest prilej, tradițional, autoritățile române vor organiza la București, dar și în alte orașe mari ale României parade militare, unde vor defila fortele militare, în prezența conducerii de vârf a țării și cetățenilor.

VEZI ȘI:

Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis cu Ziua Națională a României

România marchează astăzi Ziua Națională. Un program amplu de menifestații va fi desfășurat în țara vecină cu acest prilej

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 0.0000%
USD USD 17.6277 0.0000%
RUB RUB 0.2486 0.0000%
RON RON 4.0060 0.0000%
UAH UAH 0.6555 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile