Logo Realitatea.md

Deputatul Vladimir Cebotari ar putea rămâne fără imunitate, iar ulterior arestat. Reacția democratului

15 Septembrie 2019, 18:43 // Politica

Deputatul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Cebotari ar putea rămâne fără imunitate parlamentară, iar ulterior organele de drept l-ar putae aresta, scrie newsmaker.md.

Newsmaker.md scrie că informația despre faptul că în viitorul apropiat deputatul Vladimir Cebotari va fi lipsit de imunitate și reținut a fost confirmată de două surse diferite. Conform acestora, acest lucru se va întâmpla chiar săptămâna viitoare.

Vladimir Cebotari a confirmat pentru sursa citată că știe despre aceasta și că așteaptă cum vor evolua evenimentele. Potrivit lui, în spatele acestor acțiuni îndreptate împotriva sa s-ar afla ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase.

„Eu știu mai multe decât el crede. Ordinul vine direct de la Năstase și de la cei care-l roagă să o facă”, a spus Cebotari pentru Newsmaker.md.

Vladimir Cebotari a menționat că nu se teme de arestare, întrucât „va veni vremea și va putea să-și demonstreze nevinovăția”. Și Andrei Năstase, potrivit democratului, „va trebui să răspundă pentru acțiunile sale”.

Deputatul a mai afirmat că a primit semnale pentru a părăsi țara, dar categoric nu va face acest lucru.

Deocamdată, ministrul de Interne, Andrei Năstase, nu a comentat acuzațiile aduse la adresa sa de către democratul Vladimir Cebotari.

Amintim că, Realitatea.md a obținut astăzi informații de la surse demne de încredere că, Vladimir Cebotari ar urma să fie înaintat drept candidat la șefia Primăria Capitalei pe lista PDM.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4073 0.5961%
USD USD 17.7179 0.1368%
RUB RUB 0.2497 1.2982%
RON RON 4.0066 0.5799%
UAH UAH 0.6577 -0.6945%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile