Logo Realitatea.md

Deputatul Grigore Repeșciuc a anunțat că este infectat cu noul coronavirus și urmează tratament la domiciliu. Mesaj către cetățeni

28 Octombrie 2020, 12:53 // Politica

Deputatul Grigore Repeșciuc anunță că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și urmează tratament la domiciliu. Parlamentarul s-a adresat societății să fie prudenți și să respecte măsurile de protecție împotriva COVID-19 și, totodată, și-a exprimat convingerea că vom ieși „și din greul acesta”.

„Din păcate, noul virus continuă să facă capturi. Urmând mai mulţi colegi, am fost depistat pozitiv la COVID-19. Cu respectarea tuturor regulamentelor sanitar-epidemiologice, urmez tratamentul la domiciliu, în condiţii de autoizolare maximă, pentru a-mi proteja familia şi pe toţi cei apropiaţi.

Pericolul pandemic stă pe aproape, de aceea rog toată lumea să fie prudentă, să respecte elementarele măsuri de protecţie – masca purtată corect, distanţa socială, dezinfectarea şi evitarea locurilor aglomerate. O să ieşim şi din greul acesta, însă nu fără a depune un efort comun.

Sănătate tuturor, aveţi grijă de dumneavoastră şi de cei care vă sunt alături!”, a scris Grigore Repeșciuc pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, Grigore Repeșciuc a fost ales în funcția de deputat la alegerile din 24 februarie 2019 în cadrul circumscripției electorale uninominale nr. 35, Căușeni, din partea Partidului Democrat din Moldova.

La un an după scrutinul parlamentar, în februarie curent, acesta alături de alți cinci deputați au părăsit Partidul Democrat din Moldova și au format grupul parlamentar „Pro Moldova”, condus de Andrian Candu, care ulterior s-a transformat în partid.

Doar că nici acolo nu s-a reținut prea mult. Astfel, la finele săptămânii trecute, deputații Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Ruxanda Glavan, au anunțat că părăsesc partidul „Pro Moldova” și grupul parlamentar cu același nume și devin deputați neafiliați.

Puțin înainte de aceasta Grigore Repeșciuc, Gheorghe Brașovschi, Corneliu PadneviciSergiu Sîrbu și Ruxanda Glavan și-au anunțat susținerea la alegerile prezidențiale a candidatului Partidului „Șor”, Violeta Ivanov. Ieri, deputatul Vladimir Cebotari, vorbind în numele Pro Moldova și-a exprimat susținerea la prezidențiale pentru candidata PAS, Maia Sandu.

Vedeți și: (update) S-au făcut trei! Cine a decis sa plece din Pro Moldova. Vor rămâne neafiliați

Deja patru! Și Ruxanda Glavan a anunțat că își suspendă calitatea de membru „Pro Moldova”. „Voi face echipa cu toți cei care sunt anti-Dodon!”

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.1931 0.7076%
USD USD 17.5695 0.5413%
RUB RUB 0.2383 1.1031%
RON RON 4.3455 0.6578%
UAH UAH 0.6315 1.2344%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile