Logo Realitatea.md

Deputatul Reniță reacționează la acuzațiile lui Dodon. Prezintă încă un video despre „kuliokul negru”: „Coșmarul tău abia începe!”

19 Mai 2020, 12:07 // Politica

Deputatul Platformei DA Iurie Reniță spune că, atunci când a decis să deconspire ilegalități și a făcut publică secvența video cunoscut sub numele de „kuliokul negru” (tr. punga neagră), era conștient că va fi asociat cu Vlad Plahotniuc. Chiar și așa, politicianul a decis să meargă mai departe și a mai publicat un video din aceeași serie.

„Am știut din start că această secvență video e din arsenalul de materiale compromițătoare ale odiosului Plahotniuc, că se vor găsi "binevoitori", care mă vor asocia cu acesta, precum au făcut-o unele persoane (neajunse încă la vârsta pubertății!) din sucombata "ACUM", cu atât mai mult miile de trolli psrm-iști, generos răsplătiți pentru serviciile lor murdare din "kulioku" negru al lui Dodon, anterior aceștia beneficiind de servicii similare doar că din altă pungă, tot neagră, a lui Plahotniuc”, a scris Iurie Reniță.

Mai mult, acesta l-a amenințat pe șeful statului: „Nu dispera, Igori Nikolaici, coșmarul tău abia începe! P.S. Limbajul diplomatic nu este acceptabil în cazul lui Igor Dodon și a găștii lui de "kulioșikari", acesta fiind aplicabil doar într-un mediu diplomatic și cu diplomați de carieră, deaceea utilizăm și noi "materia primă", pe care o avem din abundență în Republica Kuliok, cu realitățile ei specifice și inedite”.

CITEȘTE ȘI:

Reacția Procuraturii la dezvăluirile lui Reniță: „Nu putem legal să ne autosesizăm ... trebuie ca...”

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5385 -0.5249%
USD USD 16.6888 0.1717%
RUB RUB 0.2181 -0.1831%
RON RON 4.0133 -0.7125%
UAH UAH 0.5921 0.2200%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile