Logo Realitatea.md

Detalii din viața femeii găsite moartă lângă un tomberon la Buiucani! Și-a sunat mama cu câteva ore înainte de a fi ucisă (FOTO)

16 Martie 2018, 11:31 // Societate

Ies la iveală tot mai multe detalii din viața femeii ucise de fostul soț și, ulterior, găsită într-o geantă la gunoi. Omorul a avut loc în noaptea de 9 spre 10 martie în apartamentul pe care îl închiria bărbatul în sectorul Buiucani al Capitalei.

Foto: Facebook/ protv.md

Poliția spune că femeia de 29 de ani a venit în vizită la fostul soț pe data de 8 martie. Cei doi au stat împreună două zile, iar în ziua tragediei ar fi consumat alcool, când la un moment dat s-a iscat o ceartă și suspectul a strangulat-o cu un prosop.

Cu câteva ore înainte, însă, victima a vorbit cu mama sa la telefon și i-a promis că va veni duminică acasă. „Mi-a spus, mămica ce cadou vrei de 8 martie. Voi veni duminica și o să mergem la Hîncești să-ți iau încălțăminte. Duminica nu a mai venit. Am sunat și îmi spunea ați apelat”, a povestit mama femeii pentru protv.md

Atât rudele, cât și avocatul suspectului presupun că unul din motivele care l-ar fi împins să recurgă la gest ar fi gelozia. Bărbatul și-a recunoscut vinovăția, însă deocamdată se stabilesc încă circumstanțele crimei, dar și dacă acesta ar fi acționat în complicitate cu cineva.

Potrivit sursei citate, victima închiria și ea un apartament la Chișinău și  ne-a spus ca fiica lucra la o florărie. Ea a divorțat de fostul soț acum câțiva ani și au împreună un băiat de 8 ani de care aveau grijă bunicii femeii.

Suspectul nu-și vizita copilul, însă de câteva zile, foștii soți au început să-și vorbească și se presupune că ar fi vrut să se împace. În același timp, se vehiculează că, anterior, bărbatul ar fi avut probleme cu legea.

De menționat că, astăzi, suspectul va fi adus în fața magistraților pentru a se decide privind aplicarea măsurii preventive de arest, după expirarea celor 72 de ore de la reținere.

Presa a mai scris că cei doi au fost angajați ai Poliției de Frontieră. Fostul soț al femeii, în vârstă de 30 de ani, a fost angajat în calitate de inspector la Poliția de Frontieră în localitatea Leușeni, timp de șase ani, în anul 2013 fiind demis din funcție din motive disciplinare. Victima a lucrat la Poliția de Frontieră din 2011 până în 2013, ulterior, după ce a demisionat din propria inițiativă, a fost angajată la Armata Națională până în anul 2016.

Realitatea.md amintește că tragedia a avut loc, acum șase zile, când între foștii soți s-ar fi iscat o ceartă, iar bărbatul a luat un prosop și a strangulat-o pe femeie. Ulterior, cadavrul celei din urmă a fost găsit în dimineața de marți de un măturător.

O zi mai târziu, poliția a anunțat că individul a fost reținut. Acesta își recunoaște vina, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru omor - crimă pentru care legea prevede până la 20 de ani sau detențiune pe viață.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3526 0.4771%
USD USD 17.8588 0.1851%
RUB RUB 0.2732 -1.1220%
RON RON 4.0252 0.3866%
UAH UAH 0.7282 -0.0686%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile