Logo Realitatea.md

Detalii terifiante despre moldoveanca ucisă în Spania de iubitul român. "Adrian a dormit trei zile cu cadavrul iubitei în casă"

19 Aprilie 2019, 10:30 // Societate

Detalii terifiante au ieșit la iveală despre moldoveanca ucisă în Spania de iubitul ei român. Acestea au fost dezvăluite pentru presa din România de un cunoscut al criminalului, dar și al victimei. 

Foto: deschide.md

„Adrian a avut relații cu cele mai frumoase fete din zonă. Se considera un metrosexual, se droga și era extrem de gelos. Nelea nu lucra și, din gelozie, de multe ori o ținea închisă în casă. Se certau non-stop. Se pare că de la o fustă scurtă a pornit nenorocirea. Pe urmă de la un trening. Nelea era într-o fustă scurtă, s-a schimbat de ea, că, na, gelozia, și s-a îmbrăcat cu treningul. El s-a simțit jignit”, a spus Dacian, un tânăr apropiat celor doi.

”A dus-o acasă, a bătut-o și apoi a omorât-o. Se așteaptă rezultatele de la necropsie pentru a se ști exact cauza morții. După crimă, a dormit trei zile cu cadavrul Nelei în casă. Începuse să miroase, zic vecinii, dar nimeni nu s-a gândit la așa ceva. Când au găsit-o pe Nelea, pe câmp, corpul ei era plin de urme de violență. A tranșat-o și a coborât cu ea în trei bagaje. După o zi de lnterogatoriu a recunoscut tot.

Ceilalți patru, doi colegi și părinții lui, sunt liberi pe moment, dar dau cu subsemnatul săptamânal”, spune Dacian, pentru specialarad.ro.

Amintim că la început de aprilie, o moldoveancă în vârstă de 26 de ani a fost descoperită moartă într-o provincie din Spania. Aceasta ar fi fost ucisă cu sânge rece, după care îngropată într-un câmp, la marginea unei localități. Principalul suspect este chiar iubitul tinerei, un român de 22 de ani.

CITEȘTE ȘI:

O moldoveancă, descoperită moartă într-o provincie spaniolă. Tânăra a fost ucisă și îngropată într-un câmp

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.9464%
USD USD 17.2272 0.2625%
RUB RUB 0.2448 1.2826%
RON RON 4.0205 0.9897%
UAH UAH 0.6337 -1.3850%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile