Logo Realitatea.md

Dezvăluiri SCANDALOASE! Rusia își va reseta sistemul: Putin ar putea fi înlocuit cu un FSB-ist cu fața umană

18 Noiembrie 2014, 14:07 // În lume

Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB) ar avea în pregătire un proiect pentru înlocuirea primilor oameni în stat cu "figuri politice noi", dezvăluie jurnalistul rus de opoziţie Aleksandr Sotnik, cu referire la "propriile surse", pe pagina sa de Facebook, citată marţi de publicaţia ucraineană Obozrevatel.

'După eşecurile în planul politicii interne şi externe, în pofida propagandei de stat dezlănţuite în presa oficială de stat din Rusia, bonzii de la Lubianka (sediul FSB, în epocă - al KGB) au înţeles clar: este nevoie urgentă de o 'schimbare de portret'', scrie Sotnik, care nu a dorit să-şi dezvăluie sursele.

Ultimele înfrângeri zdrobitoare ale lui Putin în domeniul politic, în contextul actualului embargo occidental, ca urmare a rolului Rusiei în criza ucraineană, i-ar fi determinat se pare definitiv pe aceştia să accelereze 'resetarea sistemului' în Rusia, susţine el, fără alte detalii la 'gruparea' din FSB care ar conspira pentru debarcarea lui Putin, informează Obozrevatel, citat de Agerpres.

'Din păcate, nu am detalii despre scenariu şi despre modul în care va decurge totul, dar am convingerea că în timpul apropiat vom fi martori ai unei 'schimbări în pachetul de cărţi de joc' de la Kremlin', susţine jurnalistul rus, adăugând că deja se pregătesc 'jucători de poker promiţători' pentru 'principalele roluri'.

'În curând, lumii îi va fi dezvăluit un 'nou politician de perspectivă şi sclipitor, capabil să asfixieze hidra corupţiei' sau cu alte cuvinte 'un FSB-ist cu faţă umană'', mai spune el, specificând că nu cunoaşte identitatea noului aspirant la fotoliul de la Kremlin.

'Nu mi s-a spus numele acestei persoane. Mi s-a spus doar că nu este în vârstă şi că are grad de colonel, că urma să treacă în rezervă încă în perioada Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, unde a fost responsabil de securitate. În prezent, împreună cu alţi candidaţi 'se pregăteşte cu seriozitate pentru viitoarea preşedinţie', mai spune Sotnik.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.1865 0.4602%
USD USD 17.7719 0.7357%
RUB RUB 0.2786 0.7231%
RON RON 4.0068 0.3330%
UAH UAH 0.7293 0.8435%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
20 feb, 06:40 //

Cum era poreclit Vlad Plahotniuc în interiorul Partidului Democrat după ce a părăsit țara (VIDEO)

29 ian, 14:00 //

LIVE! Curtea de Apel Chișinău: Examinarea recursului depus de administrația Penitenciarul nr.13 împotriva eliberării condiționate a ex-premierului Vlad Filat

17 feb, 14:14 //

Foto Simbol SURSE: Autoritățile din România au stabilit cauza decesului bebelușului deputatului Angel Agache

18 feb, 06:30 //

foto: facebook.com/s.sirbu Ruptura în PDM tot mai adâncă! Sîrbu regretă că noua conducere a partidului a mers la întâlnirea cu socialiștii și Dodon de la Parlament

04 feb, 13:33 //

Foto simbol Serviciul Hidrometeorologic și-a revizuit avertizarea de cod portocaliu de ninsori pentru întreg teritoriul țării

20 feb, 14:56 //

(VIDEO) Cum PD și PSRM au trișat un vot în Parlament și ce spune Zinaida Greceanîi, când crede că nu o aude nimeni! Deputat: Au numărat 20 și 26 au spus!

11 feb, 13:09 //

Soția liderului separatist Krasnoselski, cu cetățenie română. Cel puțin 4 instituții au fost sesizate!

03 feb, 10:34 //

Tragedie la Răzeni. O tânără mămică a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar poliția este pe urmele lui

23 ian, 18:23 //

foto: facebook.com/dodon.igor1 Dodon se laudă pe Facebook cum îi strânge mâna vicepreședintelui SUA. Putin a trecut pe lângă el fără să i-o dea

12 feb, 09:27 //

Îndemnul primului premier al RM către Dodon în contextul declarațiilor scandaloase ale lui Ciocoi: Dacă se pricepe în „tușonkă, să nu se bage...”