Logo Realitatea.md

Diplomă de studii falsă? Adevăratul motiv pentru care Boldurescu ar fi plecat din funcția de șef din cadrul Primăriei Chișinău

27 Ianuarie 2020, 14:50 // Societate

Adrian Boldurescu, fostul șef al Direcției generale transport public și căi de comunicații din cadrul Primăriei Chișinău, nu ar avea studii superioare. Vocea Basarabiei scrie că diploma de licență nu este una autentică - fapt confirmat de cei de la Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM).

Nu am reușit să confirmăm oficial informația de mai sus, dar sursa citată a mai publicat și o fotografie drept dovadă cu diploma de licență a lui Adrian Boldurescu.

În ea scrie că este eliberată de UTM, în timp ce cei de la univesitate au explicat că un student Boldurescu a fost înmatriculat în 2000 la Facultatea de Urbanism și Arhitectură, specialitatea inginerie și management în protecția mediului, însă un an mai târziu, a fost exmatriculat pentru lipsa de la ore.

Amintim că fostul șef a scris cerere de demisie la finele săptămânii trecute și a declarat că la baza deciziei sale ar fi motive de familie și de sănătate. Ba mai mult, a adăugat că o perioada va lipsi din țară.

Realitatea.md a încercat să-i solicite o reacție cu privire la subiect printr-o aplicație, pentru a fi siguri că întrebarea noastră ajunge la el în cazul în care într-adevăr nu mai este în țară, dar încă nu am primit un răspuns.

În prezent, interimatul funcției de conducere a Direcției generale transport public și căi de comunicații din cadrul Primăriei Chișinău este exercitat de Lilian Copaci.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5304 0.7267%
USD USD 17.3188 0.3296%
RUB RUB 0.2408 -0.7420%
RON RON 4.0356 0.6811%
UAH UAH 0.6434 1.2431%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile