Fugiți de vaccin. Nu îl primiți, căci vaccinul este punctul final al globaliștilor sataniști pentru care ei și au născocit coronavirusul atribuindu-i caracteristici mult mai strașnice decât ele sunt într-adevăr. Vaccinul propus de globaliști și reclamat tot pe banii lor, să nu vă pară că este o pomană. Este capcana ce ne lipsește pe noi de libertate, ca dar sfânt. Omul vaccinat benevol își implementează în organism mecanismul de urmărire. Prin astfel de vaccin se influențează chiar și modul de gândire al unora”, a declarat Episcopul.

În context, Marchel a îndemnat oamenii să se teamă mai mult de Dumnezeu decât de Covid-19, deoarece pandemia ar fi o invenție.

Astăzi în lume este o frică mai mare de COVID-19 decât față de Dumnezeu. Asta însemnă că rău ne rugăm”, a mai subliniat reprezentantul bisericii.

La două zile după declarațiile lui Marchel, Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova a semnat o adresare privind legalitatea unei eventuale vaccinări obligatorii ca efect al virusului SARS-COVID-19. În document se arată că:

„Este obligatoriu de a enunța și ideea că vaccinarea reprezintă și un  pericol de microcipare sau introducere în organismul uman a altor dispozitive străine lui. Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță. Se consideră că tehnologia 5G în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia au și stat la baza apariției acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă”.

Articolul integral poate fi citit pe Disinfo.md.