Logo Realitatea.md

Divorțul Kim Kardashian-Kanye West: Averea de miliarde pe care trebuie să o împartă

23 Februarie 2021, 11:52 // Life

După luni întregi de zvonuri că relația lor este pe muchie de cuțit, speculațiile s-au încălzit în această săptămână. Unul dintre cele mai faimoase și cele mai bogate cupluri din lume, Kim Kardashian West și Kanye West, s-ar putea îndrepta spre divorț.

Cei doi au o avere netă combinată în valoare de 2,1 miliarde de dolari, scrie Bani.md. Totuși, câți dintre acești bani sunt pasibili de a fi împărțiti?

Redactorii Forbesscriu că Deși Kardashians sunt cunoscuți pentru actele de dramă, împărțirea bogăției ar putea fi surprinzător de ușoară.

Cuplul are probabil un contract prenupțial, având în vedere banii în joc și având în vedere că este a treia căsătorie a lui Kim Kardashian West. În plus, cele mai mari active ale cuplului sunt întreprinderi deținute și exploatate independent, iar perechea a avut fluxuri de venituri separate de la nunta din 2014.

Lucrurile devin mai complicate atunci când vine vorba de imobilele și jucăriile lor comune - inclusiv conacul lor Calabasas, cu o chiuvetă estimată la 30.000 USD. Și acesta reprezintă doar 5% din activele lor colective.

Iată o estimare cu referire la averea cu care s-ar putea alege fiecare dintre cei doi membri ai cuplului, în cazul în care divorțul se va adeveri: 

Kanye West: 1,26 miliarde de dolari

West este cel mai bogat din pereche, dar o mare parte din valoarea sa netă este legată de compania sa de îmbrăcăminte.

Yeezy - Bijuteria coroanei averii sale.

West deține 100% din marca sa de pantofi, care este cunoscută pentru adidașii săi groși care costă peste 200 de dolari perechea. Valoarea companiei este legată de Adidas, care produce, comercializează și distribuie pantofii.

Într-un model similar cu un flux de redevențe, West colectează aproximativ 11% din veniturile anuale ale Yeezy, care au fost de aproximativ 1,3 miliarde de dolari în 2019. Folosind un multiplu conservator, Forbes a estimat în aprilie 2020 că marca valorează 1,26 miliarde de dolari.

Kim Kardashian West: 750 de milioane de dolari

Kardashian West s-ar putea alege cu o avere mai mică decât cea a soțului ei, dar averea ei este mult mai lichidă și mai puțin dependentă de tendința mărcii sale și de capriciile consumatorilor.

KKW Beauty: 500 de milioane de dolari

Similar cu West, cea mai mare parte a averii lui Kardashian se află într-un brand cu numele ei pe ea. Forbes a estimat în octombrie că 72% din participația ei  în compania sa de produse cosmetice KKW Beauty valorează aproximativ 500 de milioane de dolari.

Numerar și alte investiții: 250 milioane dolari

Kardashian a câștigat milioane de la 13 ani. Dar cea mai mare zi de plată a venit atunci când a vândut anul trecut 20% din KKW Beauty gigantului cosmetic Coty pentru 200 de milioane de dolari în numerar.

Ceea ce lasă asta: 70 de milioane de dolari

Perechea deține o serie de case - și are o serie de credite ipotecare - împreună, inclusiv un conac Calabasas din Los Angeles, apartament în Miami și două ferme din Wyoming.

Alți bani de împărțit

Conform documentelor pe care West le-a trimis Forbes anul trecut, există și 5 milioane de dolari în artă, aproape 4 milioane de dolari în vehicule, 3,2 milioane de dolari în bijuterii și chiar 300.000 de dolari în valoare de animale care ar putea fi coproprietate ale cuplului.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0773 -0.1644%
USD USD 17.5169 0.4496%
RUB RUB 0.2376 1.8868%
RON RON 4.3227 -0.1732%
UAH UAH 0.6272 0.5450%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile