Logo Realitatea.md

Dodon a zburat la Strasbourg. A fost filmat în avion, clasa econom, cu o carte în mână (VIDEO)

29 Ianuarie 2020, 08:12 // Actualitate

Președintele Republicii Moldova a zburat la Strasbourg, Franța, acolo unde urmează să susțină un discurs la ședința plenară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), sesiunea de iarnă. El a fost filmat într-un avion, clasa econom, cu o carte în mână. Cartea este despre viața și activitatea premierului britanic Winston Churchill.

Foto: zugo.md

„Întreprind o vizită de lucru la Strasbourg, unde voi ține un discurs la ședința plenară a sesiunii de iarnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. De asemenea, voi avea întrevederi cu conducerea Consiliului Europei, APCE, a Comisiei de la Veneția și a Curții Europene a Drepturilor Omului, precum și cu corpul diplomatic acreditat pe lângă Consiliul Europei”, a anunțat Igor Dodon, pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursa video: zugo.md

Amintim că o delegație a Parlamentului Republicii Moldova participă la sesiunea de iarnă a APCE, care se desfășoară între 27-31 ianuarie curent și în cadrul căreia urmează a fi ales un nou președinte al APCE. Din delegație, fac parte vicepreședinții Parlamentului: Vlad Batrîncea, președintele delegației, și Mihai Popșoi, membru al delegației, precum și Liviu Vovc – secretarul Comisiei protecție socială, sănătate și familie, Gaik Vartanean - membrul Comisiei politică externă și integrare europeană, Andrian Candu - membrul Comisiei juridice, numiri și imunități.

CITEȘTE ȘI:

Un ex-vicepreședinte al Parlamentului a primit titlul de membru onorific al APCE și medalia APCE

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5379 0.3513%
USD USD 17.4407 -0.5355%
RUB RUB 0.2533 0.5957%
RON RON 4.0375 0.4603%
UAH UAH 0.6536 -0.0917%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile