Logo Realitatea.md

Dodon cedează PMAN lui Năstase. Concertul organizat de șeful statului se va desfășura în altă locație, în favoarea protestului liderului PPDA

21 Iunie 2018, 23:03 // Actualitate

Șeful statului, Igor Dodon, a anunțat că cedează Piața Marii Adunări Naționale, unde urma duminică să aibă loc un concert dedicat tinerilor absolvenți, desfășurat sub patronajul său, în favoarea protestelor preconizate de liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, din cauza invalidării mandatului de primar al acestuia. Declarația a fost făcută de Dodon în timpul transmisiunii sale live pe rețeaua de socializare „odnoklassniki”.

„Noi ne-am înțeles cu artiștii încă din luna fabruarie. Ei vor ajunge duminică la Chișinău. Alte opțiuni nu au și nu putem schimba ziua concertului doar din cauza că cineva vrea să protesteze. Dar eu nu vreau să fiu învinuit de faptul că organizăm intenționat un concert pentru a zădărnici protestul. De aceea noi am luat decizia să schimbăm locul concertului”, a spus Dodon.

Astfel, Igor Dodon, a zis că mâine, scena din centrul Capitalei, care este aproape deja instalată, va fi dezinstalată și mutată în alt loc unde se va desfășura concertul.

Amintim că, Igor Dodon, a anunțat că, duminică va fi organizat un concert sub patronajul său în centrul Capitalei dedicat tinerilor, care au absolvit studiile. În acest context, primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, mandatul căruia nu a fost validat nici azi de Curtea de Apel din Chișinău a informat societatea și locuitorii Capitalei că duminică se va desfășura un protest cu această ocazie, pentru a contesta această decizie.

Citeste tot despre: Dodon, duminică, Năstase, PMAN, protest
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4695 0.3536%
USD USD 17.5346 -0.5281%
RUB RUB 0.2518 1.2872%
RON RON 4.0190 0.3245%
UAH UAH 0.6542 -0.1983%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile