Logo Realitatea.md

Dodon, despre declararea lui Rogozin persoană indezirabilă: Au implicat Moldova într-un conflict diplomatic și geopolitic fără precedent

02 August 2017, 18:06 // Politica

„A-l declara pe prim-viceministrul Rusiei persona non-grata la noi e un act de mare stupiditate politică. Și e un mare deserviciu pentru Moldova și pentru moldoveni. Nu știu dacă guvernanții fac asta pe cont propriu sau, mai degrabă, sunt conduși ca niște marionete de peste Ocean. Cert este că azi ei au implicat Moldova într-un conflict diplomatic și geopolitic fără precedent în ultimul sfert de veac”, aceasta este o primă reacție a președintelui Igor Dodon cu privire la decizia guvernării de a-l declara pe prim-viceministrul Rusiei, Dmitrii Rogozin, persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova.

Amintim că Guvernul a decis astăzi, 2 august, să-l declare pe vicepremierul Federației Ruse Dmitri Rogozin „persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova”, în urma declarațiilor făcute în ultima perioadă la adresa țării noastre, a cetățenilor și a conducerii.

Vezi și:

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, declarat de Guvern „PERSOANĂ INDEZIRABILĂ” pe teritoriul Republicii Moldova (VIDEO)

Ambasadorul Federației Ruse, chemat „la cabinet” la MAEIE! I s-a atras atenția asupra declarațiilor defăimătoare ale lui Rogozin

Candu: Acţiunile ofensatoare și provocările pe care le-a făcut Rogozin au dus la decizia autorităților de a fi declarat persoană indezirabilă în RM (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.3300%
USD USD 17.4546 -0.1790%
RUB RUB 0.2368 -0.4205%
RON RON 4.3784 0.3392%
UAH UAH 0.6257 0.0160%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile