Logo Realitatea.md

Dodon, înainte de alegeri: „Îmi respect toți oponenții. Nu am manevrat cu insulte, minciuni și provocări”

30 Octombrie 2020, 16:55 // Politica

Igor Dodon nu a organizat conferințe de presă în ultima zi de campanie electorală așa cum au făcut-o alți oponenți de-ai săi, dar a îndemnat pe Facebook alegătorii să meargă duminică la vot. Candidatul a propus să „lăsăm în trecut divergențele, polemicile și dezbinările politice” și a menționat că-și respectă toți oponenții politici.

„Eu îmi respect toți oponenții. În timpul campaniei electorale nu am manevrat cu insulte, minciuni și provocări. Consider că nu am dreptul la un asemenea comportament. Importante sunt problemele care își așteaptă soluția, dar nu ambițiile personale nesănătoase”, a scris Dodon.

Candidatul a menționat că în campania electorală a reușit să aibă peste 240 de întrevederi în toate raioanele țării și a discutat cu 45 de mii de cetățeni.

„Am simțit susținerea masivă a Dumneavoastră, a programului meu de dezvoltare a țării. Toate cele planificate sunt realizabile, dar depind de opțiunea noastră: ori continuăm să creștem vlăstarii, care au devenit deja puternici, și obținem roadă, ori lăsăm pe alții să taie totul din rădăcină. Duminică vom decide soarta Republicii Moldova! Dumneavoastră alegeți fie pacea și stabilitatea, fie conflictele și incertitudinea. Veniți pe 1 noiembrie la secțiile de votare și faceți alegerea corectă! Fiți activi, nu vă neglijați dreptul la vot!”, a mai scris Dodon.

VEZI ȘI:

Chirtoacă cheamă la votare: „Să spunem un NU hotărât acestei agresiuni a serviciilor secrete ruse” (VIDEO)

Maia Sandu îndeamnă cetățenii să anunțe PAS despre încălcările din ziua alegerilor

Pe o piesă rap, cu susținători cu mături, Usatîi a făcut totalul campaniei: „Voi rupe acest sistem mafiotic”

Țîcu și-a încheiat campania la baștină: „De aici, pornește identitatea mea românească” (VIDEO)

Mesaj emoționant de îndemn la vot al Violetei Ivanov (VIDEO)

Citeste tot despre: alegeri, Igor Dodon
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.6652 0.7646%
USD USD 17.2389 0.0580%
RUB RUB 0.2267 -0.5265%
RON RON 4.2410 0.7746%
UAH UAH 0.6050 -0.1156%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile