Logo Realitatea.md

„Dodon pleacă”, campania națională de colectare de semnături împotriva președintelui lansată de Pro Moldova

06 Iulie 2020, 14:41 // Politica

PRO MOLDOVA a lansat o campanie națională de colectare de semnături pentru ca Dodon să plece. Petiția poate fi semnată pe pleacă.com sau la corturile care, de mâine, vor fi instalate în toată țara.

Foto: PRO MOLDOVA

„Semnați pentru ca Dodon, laș, trădător și mincinos, să plece. Igor Dodon nu respectă legea și nu respectă cetățenii, el se comportă ca un bădăran care dă exemple proaste întregii țări. Fac apel către toți cei care au votat Dodon în 2016 - semnați pentru a vă retrage votul pentru această caricatură care ne discreditează țara. Ne adresăm cetățenilor din țară și de peste hotare, ne adresăm societății civile și partidelor politice, a venit momentul să ne solidarizăm pentru ca Dodon să plece. Dodon trebuie să plece, pentru ca moldovenii să poată trăi”, a spus Andrian Candu.

Potrivit Partidului „Pro Moldova”, Igor Dodon este vinovat de sechestrarea cetățenilor care nu sunt de acord cu politica lui, minciună și corupție în fața întregii țări: sacoșe cu bani, acorduri și proiecte care promovează interese financiare obscure, lașitate și vasalitate în raport cu un stat străin, stoparea reformelor, lașitate și amatorism în gestionarea crizei sanitare care a dus la morți, mii de persoane schilodite și sute de mii de oameni rămași fără loc de muncă, Izolare internațională și renunțare la cursul European al țării, reanimarea practicilor de înspăimântare și demonstrație de forță disproporționată în raport cu cetățenii și oponenții politici, trădarea principiilor fundamentale din Constituție.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4425 -1.2013%
USD USD 16.5518 -0.3846%
RUB RUB 0.2245 -0.7077%
RON RON 4.0207 -1.1967%
UAH UAH 0.5998 -0.0333%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile