Logo Realitatea.md

Dodon politizează și sărbătoarea „Ziua Internațională Studenților”: Ne vom strădui, împreună cu noul Guvern...

17 Noiembrie 2019, 10:17 // Societate

Șeful statului, Igor Dodon se pare că face politică și dorește să obțină capital politic din orice e posibil, inclusiv sărbători sau evenimente din viața familială a acestuia.

Mai exact este vorba despre un mesaj de felicitare adresat tinerilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților și a zilei de naștere a fiului acestuia, care împlinește astăzi 17 ani.

„Astăzi sărbătorim Ziua Studenților, ziua oamenilor tineri, neliniștiți, pasionați de cunoștințe și plini de speranțe. Știu că statul are multe datorii față de tinerii noștri, multe promisiuni de îndeplinit și ne vom strădui, împreună cu noul Guvern, să răspundem acestor cerințe și așteptări. Vă asigur că în cel mai scurt timp, vor apărea rezultatele politicii noastre pentru tineret, pentru a le crea condiții mai bune de învățare, muncă și trai aici, în Moldova.

Tot astăzi, fiul meu cel mare împlinește frumoasa vârstă de 17 ani.

La Mulți Ani, Vlad! Ești în pragul trecerii de la adolescență la tinerețe și îți doresc să trăiești din plin emoțiile acestei perioade unice în viața fiecărui om. Sunt mândru că ai învățat de mic să muncești, să depui efort în ceea ce faci, fie că e vorba de studii, de sport (waterpolo), muzică sau șah. Până la urmă, efortul e cel ce contează cel mai mult, efortul ne face oameni cu literă mare. Sper să fii în continuare un model pentru frățiorii tăi și să ne bucuri prin felul tău de a fi”, se arată într-un mesaj de felicitare publicat de Dedon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, astăzi este marcată Ziua Internațională a Studenților, iar cu acest prilej și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3895 -0.2285%
USD USD 17.2619 0.2014%
RUB RUB 0.2426 -0.8987%
RON RON 4.0083 -0.3034%
UAH UAH 0.6355 0.2840%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile