Logo Realitatea.md

Dodon spune că n-a participat la „șașlâcul” de la Florești, confirmat de Diacov! „Dmitri Gheorghici, fără Dvs. la frigărui nu mă duc”

13 Decembrie 2019, 13:43 // Politica

Președintele Igor Dodon spune că nu a participat la petrecerea cu frigărui organizată recent de către democratul Eugeniu Nichiforciuc la Florești, la care au participat 17 deputați democrați, dar și mai mulți deputați socialiști. Șeful statului a „motivat” că nu are timp pentru așa petreceri, dar nu a spus nimic despre participarea sau neparticiparea deputaților socialiști.

captură video

„Dmitri Gheorghici (n.r. Diacov), fără Dumneavoastră eu la frigărui nu mă duc”, a declarat Igor Dodon, menționând imediat că glumește. „Nici cu Dvs. nu mă duc”, a spus Igor Dodon într-un nou episod Q&A „Președintele răspunde”, filmat din automobilul prezidențial în timpul deplasării de la Reședința din Condrița spre Președinție.

„Nu am fost la frigărui cu Partidul Democrat și nici timp nu am pentru aceasta. Eu abia am timp..., vedeți că filmăm și în mașină, și să-mi văd copiii. De aceea, în week-end, cum apare o ferestruică, mai bine stau cu copiii decât să merg cu unii deputați din Parlamentul Republicii Moldova”, a răspuns Igor Dodon la întrebarea unui internaut.

„În general, toate aceste situații de interpretări, speculații sunt frecvente în politicul nostru autohton. Eu trec peste ele, atrag mai puțină atenție și mergem înainte pentru că avem foarte multe lucruri importante de făcut pentru cetățeni. Oamenii așteaptă rezultate și noi le vom oferi aceste rezultate”, a mai menționat Dodon în marja răspunsului la întrebarea despre „șașlâc”.

Vedeți și: Deputați PDM și PSRM s-au întâlnit la un „şașlâc” la democratul Eugeniu Nichiforciuc, la Florești. Ar fi participat și Igor Dodon

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6416 0.1040%
USD USD 16.6602 0.1798%
RUB RUB 0.2185 -1.3544%
RON RON 4.0421 0.1189%
UAH UAH 0.5908 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile