Logo Realitatea.md

Doga, despre pietonala care îi poartă numele: "Nu e pentru pietoni, ci pentru cai! Rămâi și fără tocuri, și fără picioare" - VIDEO

07 Martie 2019, 15:11 // Life

Lucrările de pe strada pietonală din centrul Chișinăului au fost executate prost. De această părere este compozitorul Eugen Doga, al cărei nume îl poartă pietonala. Maestrul a declarat într-o emisiune de la TV8 că apreciază faptul că în capitală există o stradă pietonală în cinstea sa, însă susține că "este făcut de mântuială".

Embed:

Eugen Doga a precizat că nu merge niciodată pe strada pietonală.

"Din cauză că asta e o bătaie de joc! Cum se poate ca o idee atât de frumosă să o execuți atât de prost? Acolo nu e pentru pietoni, ci pentru cai...sunt niște pietre, care imaginează-ți dacă ai trece cu tocurile astea acolo. Rămâi și fără tocuri și fără picioare. Nu se poate așa!"

Mai mult, îndrăgitul compozitor este de părere că autoritățile nu au dus acest proiect până la capăt. 

"L-au făcut de mântuială. Mai mult, acolo trebuie duse toate la capăt...Dacă mi-au pus numele...Da mai departe? Acolo să fie un centru muzical care apropo, nu există în țara noastră, ca să fie acolo discuri, cărți, o cafea, să stea lumea să ascultă, să citeaacă, să discute, să se certe...", a spus Doga.

"Au lucrat mult timp, au săpat, au săpat și la ce au ajuns? La prostii!", a adăugat maestrul Eugen Doga.

Strada pietonală din Chișinău a fost redenumită în strada Eugen Doga în anul 2015. Compozitorul a vizitat atunci pietonala redenumită în cinstea sa. Maestrul a făcut chiar și câteva poze lângă indicatorul cu numele străzii. 

Sursa Video: Youtube/TV8

CMC a votat! Ce străzi din Chișinău vor fi redenumite în Constantin Tănase și Eugen Doga (FOTO)

Eugen Doga a vizitat pietonala redenumită în cinstea sa! S-a fotografiat lângă indicatorul cu denumirea străzii (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 -0.3436%
USD USD 17.1929 -0.7270%
RUB RUB 0.2429 0.8721%
RON RON 4.0207 -0.3692%
UAH UAH 0.6382 -0.8082%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile