Logo Realitatea.md

Doi frați din Ungheni, reținuți pentru un pumn dat gardianului unui centru de afaceri din Capitală. Ce riscă aceștia (VIDEO)

19 Octombrie 2020, 17:07 // Societate

Doi frați din Ungheni, de 17 și 23 de ani, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție Chișinău, la scurt timp după comiterea unui act de huliganism. Aceștia au agresat un tânăr de 25 de ani, cauzându-i leziuni corporale. Acțiunile fraților au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Embed:

Cazul a avut loc la intersecția străzii Mitropolit Varlaam cu strada Ismail, iar forțele de ordine au fost sesizate chiar de către victimă, care a comunicat că a fost agresat de două persoane necunoscute lui. La locul faptei tânărul a relatat că activează în calitate de gardian la un centru de afaceri, auzind gălăgie a ieșit afară unde a văzut tinerii care ascultau muzica dată la maxim la boxa pe care o aveau în mână. La solicitarea tânărului de a da muzica mai încet și să nu facă gălăgie indivizii au devenit agresivi și i-au aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea capului, după care s-au deplasat într-o direcție necunoscută. Tânărul a fost transportat și internat în spital pentru îngrijiri medicale.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigaţii întreprinse de către forțele de ordine, suspecții au fost identificați și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual-penale aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că în momentul comiterii infracțiunii erau în stare de ebrietate.

Cei doi au mai fost cercetați penal pentru infracțiuni analogice. Astfel, pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru „Huliganism” care, conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 37.500 la 67.500 lei sau cu închisoare de până la 5 ani.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.6652 0.7646%
USD USD 17.2389 0.0580%
RUB RUB 0.2267 -0.5265%
RON RON 4.2410 0.7746%
UAH UAH 0.6050 -0.1156%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile