Logo Realitatea.md

Doi luptători, suspecți principali în cazul bărbatului ucis în bătaie la un club de noapte. Declarația oficială FEA

28 Mai 2018, 17:56 // Societate

Doi sportivi au fost reținuți, având statut de suspecți, în cazul bărbatului care a murit după ce a fost bătut în fața unui club de noapte din Chișinău. Este vorba despre Aurel Ignat și Mihail Pîrgaru.

În presă, cei doi sunt cunoscuți ca luptători K1, însă Asociația FEA a venit cu o declarație oficială, potrivit căreia, aceștia, de fapt, nu ar fi nici membri ai Federației K1 de Amatori și nici paticipanți ai proiectelor organizate de FEA.

Foto: Mihai Pîrgaru, Aurel Ignat
„În legătură cu ultimele evenimente, vă punem la dispoziție declarația oficială a președintelui Asociației FEA, Dorin Damir. Ambii suspecți, la moment, nu sunt nici sportivi membri  ai Federației K-1 de Amatori, nici participanți ai proiectelor organizate de FEA.
 
Aurel Ignat, de mai bine de un an, nu mai are nici o legătură cu activitatea asociației FEA și nici nu mai participă la turneele organizate de noi. Acum un an, sportivul însuși a decis să ne părăsească și să participe într-o altă organizație.
 
Al doilea sportiv suspectat de acțiuni ilegale, Mihail Pîrgaru, de asemenea, nu este membru al Federației WAK-1F RM.
 
În primul rând, dorim să subliniem că suntem împotriva oricăror acte de violență, cu atât mai mult din partea sportivilor. Ne exprimăm sincerele condoleanțe rudelor și prietenilor victimei.
 
Apelăm la organele competente, să conducă o anchetă obiectivă”, este declarația FEA.
 

Realitatea.md amintește că totul s-a întâmplat pe data de 18 mai, când un bărbat de 30 de ani a fost bătut crunt în fața unui centru comercial din Chișinău în incinta căruia se afla un club. Victima a decedat peste cinci zile la Spitalul de Urgență și a lăsat în urmă soția și un copil de 7 ani.

Poliția a anunțat că au fost inițiate cauze penale pentru huliganism, vătămare corporală gravă și medie a integrității corporale sau a sănătății, iar persoanele care vor fi găsite vinovate riscă până la 15 ani de închisoare. 

CITEȘTE ȘI:

Un sportiv moldovean, învinuit că ar fi bătut până la moarte un bărbat în fața unui club de noapte din Chișinău

Încă o persoană a fost reținută în cazul bărbatului ucis în bătăi, în fața unui club de noapte

(FOTO/VIDEO) Cine este luptătorul care a fost plasat în arest preventiv, fiind bănuit de crima în fața unui club de noapte din Chișinău

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.8807 0.6664%
USD USD 16.9753 0.2238%
RUB RUB 0.2167 0.7907%
RON RON 4.0807 0.6735%
UAH UAH 0.5998 0.1837%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile