Logo Realitatea.md

Un moldovean și fiica sa s-au stins într-un accident în Rusia. Alți doi fii ai săi, care s-au pornit la locul tragediei, s-au izbit cu mașina și la fel au murit

27 Martie 2018, 11:59 // Societate

Patru membri ai unei familii din municipiul Soroca au decedat în două accidente rutiere, produse la un interval de câteva zile, pe teritoriul Federației Ruse. Tatăl, doi fii și o fiică au murit, a supraviețuit doar mama. Rudele și apropiații s-au solidarizat și pregătesc acum ceremonia de înmormântare, scrie presa locală.

Foto simbol: Biznesinfo

Primii care au decedat a fost soțul și fiica sa, care se aflau la muncă în Rusia, și se întorceau în țară. „La un moment dat, mașina în care se aflau a ieșit la depășire și s-a lovit frontal într-un camion. Șoferul a decedat pe loc, iar fiica și nevasta acestuia au ajuns în stare gravă la spital. În scurt timp, fata de doar 18 ani a decedat. Femeia a fost adusă acasă. Aceasta se află la rude și acum urmează un tratament. Ea nu știe ce s-a întâmplat cu familia sa”, a povestit Artur Cerari, Baronul romilor din Soroca. 

Acesta mai spune că, aflând despre accident, doi fii ai cuplului, care munceau în Azerbaijan, s-au pornit la locul tragediei. În drum, au nimerit și ei în accident, în urma căruia ambii au decedat. Frații au lăsat trei copii minori.

Unul dinte ei avea 22, iar altul 27 de ani. Amândoi au soții. Unul are un copil, iar celălalt are doi copii, mare tragedie, toată lumea e îndurerată”, a adăugat o rudă a familiei.

Corpurile neînsuflețite au fost aduse la Soroca. Solicitat de Realitatea.md, Alexandru Roitman, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, a confirmat că, într-adevăr, doi cetățeni moldoveni și-au pierdut viața într-un grav accident, doar că pe o șosea din Azerbaijan. Ambasada Republicii Moldova la Baku a oferit asistența necesară rudelor. Totodată, în legătură cu primul accident, deocamdată se verifică informația, iar detalii vor fi oferite mai târziu.

Citeste tot despre: accident rutier, dublă tragedie, Rusia
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 -0.0734%
USD USD 17.1929 -0.4182%
RUB RUB 0.2429 0.1237%
RON RON 4.0207 -0.0770%
UAH UAH 0.6382 -0.2501%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile