Logo Realitatea.md

Doliu în Parlamentul Republicii Moldova! Un deputat din fracțiunea PSRM a decedat în această dimineață (FOTO)

16 Iulie 2017, 10:40 // Politica

Deputata din partea fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Irina Mizdrenco a decedat în această dimineață, pierzând lupta cu o boală incurabilă. Informația a fost confirmată de președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, pe pagina sa de Facebook.

„Din numele Partidului Socialiștilor aduc sincere condoleanțe lui Vladimir Mizdrenco în legătură cu trecerea în neființă a mamei sale - deputatul fracțiunii parlamentare PSRM, conducătorul organizației teritoriale PSRM din raionul Rîșcani, Irina Mizdrenco.

Ne amintim de Irina Mizdrenco nu doar ca de colega și tovarășa noastră, membru activ al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, dar și ca de o persoană deschisă, onestă, corectă și responsabilă care întotdeauna ne susținea. Ea mereu va rămâne în amintirea noastră.

În aceste clipe grele suntem alături de apropiații și rudele Irinei Mizdrenco. Împărtășim durerea și pierderea omului drag”, a scris Greceanîi.

Irina Mizdrenco a devenit deputat după ce Igor Dodon a devenit președinte al Republici Moldova. Fiind originară din satul Pîrjota, raionul Rîşcani, pe 30 octobmbrie 2012, aceasta, împreună cu alți doi consilieri raionali au părăsit fracțiunea PCRM, constituind fracțiunea PSRM din Consiliul raional Rîșcani, fiind ulterior în funcția de președinte al organizației teritoriale PSRM din Rîșcani.

Precizăm că Irina Mizdrenco a fost deputat doar câteva luni, însă problemele de sănătate nu i-au permis o prezență plenară la ședințele Legislativului. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5320 -0.3551%
USD USD 17.6849 -0.3814%
RUB RUB 0.2748 -0.7584%
RON RON 4.1243 -0.3889%
UAH UAH 0.7173 0.0279%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile