Logo Realitatea.md

Donald Trump şi-a lansat oficial candidatura pentru prezidenţialele din 2020

19 Iunie 2019, 11:16 // În lume

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi-a lansat oficial candidatura, marţi, pentru un al doilea mandat, în cadrul unui eveniment organizat la Orlando.

Mediafax notează că Trump a făcut referire la aceleaşi teme ca în campania electorală anterioară: imigraţia ilegală, presa şi contracandidata sa democrată din campania din 2016, Hillary Clinton.

„Împreună am învins clasa politică şi am readus la putere un Guvern format din oameni, pentru oameni. Atât tmp cât păstrăm aceeaşi echipă, vom avea succes. Viitorul nu a arătat nicicând mai bine”, a declarat Trump.

El a adăugat că politicienii democraţi care vor candida pentru funcţia de preşedinte vor schimba situaţia din Statele Unite în mod radical, legalizând intrarea în ţară a migranţilor pentru ca aceştia să poată vota şi, astfel, să îi ajute pe democraţi să aibă şanse mai mari în alegeri.

Democraţii vor să distrugă ţara aceasta, acest lucru nu se va întâmpla. Credem că ţara noastră ar trebui să fie un sanctuar pentru cetăţenii care respectă legile, nu pentru infractorii străini. În această seară mă aflu în faţa dumneavoastră pentru a-mi lansa în mod oficial campania pentru un al doilea mandat de preşedinte al Statelor Unite. Vă promit că nu vă voi dezamăgi niciodată”, a mai adăugat Trump.

Pe parcursul discursului, care a durat mai bine de o oră, Trump a atacat presa americană, despre care a spus că promovează ştirile false, a declarat că economia americană este puternică datorită politicilor sale, a subliniat că în ultima vreme a pus presiune asupra Chinei în ceea ce priveşte comerţul şi a adăugat că îşi propune ca Statele Unite să lanseze o misiune pe Marte.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.0000%
USD USD 17.2272 0.0000%
RUB RUB 0.2448 0.0000%
RON RON 4.0205 0.0000%
UAH UAH 0.6337 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile