Logo Realitatea.md

Dosarele și cererile depuse de către R. Moldova la USAID vor fi examinate în regim prioritar (FOTO)

17 Aprilie 2018, 10:58 // Politica

Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) va examina în regim prioritar solicitările și dosarele Republicii Moldova depuse pentru a obține suport din partea SUA. Declarația a fost făcută de către șeful Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul USAID, Brock D. Bierman, în timpul întrevederii acestuia cu președintele parlamentului Andrian Candu.

Foto Simbol: hrt.org

În cadrul întrevederii, președintele Parlamentului a solicitat suport pentru teme de importanță vitală cum este securitatea energetică a Republicii Moldova, dar și alte domenii de dezvoltare. Brock D.Bierman s-a angajat, la rândul său, în regim prioritar, să examineze solicitările și să fie identificate soluții pentru dosarele prezentate. 

Părțile au discutat, de asemenea, despre dezvoltarea micului business și reformele promovate de autorități în acest sens, cooperarea cu societatea civilă, dezvoltarea mass media locală și posibile facilități pentru aceasta.

De menționat că șeful Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Brock D. Bierman, este descendent din Republica Moldova și a avut dintotdeauna o contribuție aparte în sprijinul reformelor democratice și a proiectelor de dezvoltare a țării noastre.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5480 -0.7151%
USD USD 16.6713 -0.5417%
RUB RUB 0.2261 -0.5717%
RON RON 4.0431 -0.7731%
UAH UAH 0.5999 -0.9085%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile