Logo Realitatea.md

Dosarul celor șase violatori: Doi dintre bănuiți rămân în arest

22 Mai 2019, 09:24 // Actualitate

Doi din cei șase bănuiți, care ar fi violat două tinere, iar pe una dintre ele ar fi aruncat-o de la balconul de la etajul șapte, rămân în arest. Curtea de Apel Chișinău a respins ieri solicitările avocaților de a fi eliberați din arest. Asta după ce potrivit deciziei primei instanțe, aceștia au fost plasați în izolator pentru 30 de zile. 

Foto: voceabasarabiei.md

Astăzi, încă unul dintre cei șase indivizi care le-ar fi violat pe fete, va apărea în fața magistraților Curții de Apel Chișinău. Și apărătorul acestuia va cere ca clientul său să fie eliberat din arest.

Cel de-al patrulea dintre bănuiții care au fost reținuți nu a contestat decizia primei instanțe privind măsura de arest. Ceilalți doi au fugit și sunt anunțați în căutare de oameni legii. 

În noaptea de 4 spre 5 mai, într-un apartament din sectorul Centru al capitalei, după o petrecere în afara oraşului, cei şase bănuiţi au mers în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care minoră de 16 ani.

Prin constrângere fizică şi psihică, indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului aflat la etajul 7. Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii.

Din nefericire, minora a murit acum câteva zile pe patul de spital, după mai bine de o săptămână de comă.

În aceste condiții, procurorii au cerut recalificarea uneia dintre infracțiunile ce li se incriminează celor șase indivizi. Astfel, ei vor fi cercetați inclusiv pentru omor. 

CITEȘTE ȘI:

Au violat două tinere, iar pe una au aruncat-o de la etajul 7! Patru indivizi au fost reținuți, iar alți doi - anunțați în căutare (FOTO)

Numele celor care ar fi violat două fete, una dintre care au aruncat-o de la etaj: 4 - duși în Penitenciarul nr. 13, 2 - încă dați în căutare!

Mărturiile unei fete violate au apărut în presă. Procuratura investighează cum a avut loc scurgerea datelor urmăririi penale

(UPDATE/VIDEO) Tăcere profundă la întrebarea de ce au aruncat o tânără de la etajul 7, după ce au violat-o pe ea și încă pe o fată. Patru suspecți, plasați în izolator

Minora care ar fi fost aruncată de la etajul șapte în urma unui viol A MURIT, după mai bine de o săptămână de comă

Dosarul celor șase violatori: Procurorii vor recalifica una dintre infracțiunile pentru care sunt cercetați indivizii

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1217 0.8005%
USD USD 18.4281 1.1100%
RUB RUB 0.2348 0.5998%
RON RON 4.1664 0.7569%
UAH UAH 0.6689 1.8268%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile