Logo Realitatea.md

Dosarul celor șase violatori: Procurorii vor recalifica una dintre infracțiunile pentru care sunt cercetați indivizii

16 Mai 2019, 13:53 // Societate

Procurorii vor recalifica una dintre infracțiunile pentru care sunt cercetați cei șase tineri care ar fi violat două fete, pe una aruncând-o de la etajul șapte. În situația în care tânăra care a căzut în gol a murit pe patul de spital, indivizii vor fi cercetați inclusiv pentru omor. 

Declarația a fost făcută pentru Realitatea.md de procurorul Adrian Popenco.

Inițial, cei șase suspecți, patru dintre care sunt plasați în arest preventiv, iar doi sunt anunțați în căutare, erau cercetați pentru tentativă de omor și viol. 

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 4 spre 5 mai, într-un apartament din sectorul Centru al  capitalei. După o petrecere în afara oraşului, cei şase bănuiţi au mers în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care minoră de 16 ani.

Prin constrângere fizică şi psihică, indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului aflat la etajul 7. Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii.

Din nefericire, minora a murit acum câteva zile pe patul de spital, după mai bine de o săptămână de comă.

CITEȘTE ȘI:

Au violat două tinere, iar pe una au aruncat-o de la etajul 7! Patru indivizi au fost reținuți, iar alți doi - anunțați în căutare (FOTO)

Numele celor care ar fi violat două fete, una dintre care au aruncat-o de la etaj: 4 - duși în Penitenciarul nr. 13, 2 - încă dați în căutare!

Mărturiile unei fete violate au apărut în presă. Procuratura investighează cum a avut loc scurgerea datelor urmăririi penale

(UPDATE/VIDEO) Tăcere profundă la întrebarea de ce au aruncat o tânără de la etajul 7, după ce au violat-o pe ea și încă pe o fată. Patru suspecți, plasați în izolator

Minora care ar fi fost aruncată de la etajul șapte în urma unui viol A MURIT, după mai bine de o săptămână de comă

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4404 -0.3802%
USD USD 17.5494 0.3029%
RUB RUB 0.2654 0.7211%
RON RON 4.1118 -0.4720%
UAH UAH 0.6979 0.6054%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile