Logo Realitatea.md

Dosarului Depoului de Locomotive Bălți: Mai multe persoane învinuite, plasate în arest preventiv

25 Aprilie 2019, 16:43 // Societate

Judecătorii de instrucție se pronunță astăzi pe marginea demersurilor procurorilor privind aplicarea măsurilor preventive asupra învinuiților în dosarul Depoului de Locomotive Bălți ÎS ”Calea Ferată din Moldova”. Procurorii cer aplicarea măsurilor preventive pe un termen de 30 de zile în privința celor opt persoane învinuite. 

Până la ora actuală, judecătorii de instrucție s-au expus în privința șefului de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Fălești al IGP, acestuia fiindu-i aplicată măsura de arest preventiv pentru 30 de zile. 

Cât îl privește pe șeful adjunct al Depoului de Locomotive Bălți, magistrații au admis parțial demersurile procurorilor și l-au plasat în arest preventiv pentru 20 de zile, luând în calcul vârsta înaintată a acestuia și problemele cardiologice cu care se confruntă. 

Totodată, în privința unuia dintre mecanicii învinuiți în dosarul Depoului de Locomotive Bălți, a fost admis parțial demersul procurorului, fiindu-i aplicată măsura preventivă arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile. Asta în condițiile în care îl are în grijă pe tatăl său țintuit la pat, dar și pe sora mare declarată incapabilă de exercițiu de către instanța de judecată. 

Până la sfârșitul zilei, Judecătoria mun. Bălți urmează să se expună asupra demersurilor în privința celorlalți învinuiți.
Vom reveni cu detalii!

CITEȘTE ȘI:

Furau motorină. Șefii știau, dar tăceau pentru bani. Schema de la Depoul de locomotive Bălți din cadrul CFM

Descinderi la Depoul de Locomotive Bălți, într-o cauză penală ce vizează delapidarea averii străine și corupere pasivă


CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5146 0.0000%
USD USD 17.4964 0.0000%
RUB RUB 0.2635 0.0000%
RON RON 4.1313 0.0000%
UAH UAH 0.6937 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile