Logo Realitatea.md

După aproape 20 de ani, va fi filmat „Blonda de la drept 3”

12 Ianuarie 2021, 11:54 // Life

Sunt aproape 20 de ani de când „Blonda de la drept” („Legally Blonde” original în limba engleză) a ajuns pentru prima dată în cinemotografe. Costumul roz purtat de actrița Reese Witherspoon care avea rolul principal în film devenise pe loc un simbol al culturii pop pentru o întreagă generație. Filmul a avut continuare în 2003. Și acum atenție! Vom avea parte de „Blonda de la drept 3”!

Elle Woods, personajul-avocat cu trăsturi de fotomodel, se întoarce într-un al treilea film „Blonda de la drept”, realizat chiar de casa de producție a lui Reese Witherspoon, Hello Sunshine.

Reese Witherspoon a fost cea care a anunțat în vara lui 2018 reîntoarcea lui Elle printr-o postare pe Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

În „Legally Blonde 3”, Elle Woods este o avocată de 40 de ani. Urban scrie că la scenariu au lucrat Mindy Kaling („The Mindy Project”, „The Office”) și Dan Goor („Parks and Rec”, „Brooklyn Nine-Nine”), deși zvonurile inițiale nominalizau scenariștii primului „Legally Blonde”,  Kirsten Kiwi Smith și Karen McCullah.

Încă nu există o dată clară pentru premiera filmului, însa Mindy Kalig a declarat că vor filma anul acesta, dacă lui Reese Whitherspoon îi va plăcea scenariul. Admit că producția va fi îngreunată din cauza pandemiei de Covid-19.

Comedia „Blonda de la drept”, regizată de Robert Luketic, a fost produsă de MGM în anul 2001, iar scenariul filmului s-a bazat pe romanul omonim scris de Amanda Brown. 

Filmul a fost un succes la box-office, obținând încasări de peste 140 de milioane de dolari în intreaga lume. A fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film la categoria muzical sau comedie, iar Witherspoon a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță și premiul MTV Movie din 2002 pentru cea mai bună interpretare feminină.

Actrita Reese Witherspoon s-a atasat foarte mult de personajul Elle Woods, avand acasa un colt special dedicat tinutelor din “Legally Blonde”: celebrul costum roz, dar si pe catelul Bruiser. In primul episod din serialul Netflix “The Home Edit”, moderatoarele Clea Shearer si Joanna Teplin ii reorganizeaza dressing-ul actritei, oferind un spatiu dedicat filmului.

CITEȘTE ȘI:

„SEX AND THE CITY” revine cu un nou sezon, doar că în trei (VIDEO) 

Citeste tot despre: Reese Witherspoon
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2947 0.4841%
USD USD 17.4849 0.1879%
RUB RUB 0.2335 -1.2267%
RON RON 4.3687 0.4853%
UAH UAH 0.6207 0.6486%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile