Logo Realitatea.md

După ce a plecat de la șefia Direcției transport, Igor Gamrețchi s-a apucat de studii! În ce domeniu vrea să obțină licență și unde lucrează acum

30 Octombrie 2017, 13:42 // Societate
// Autor:  
Natalia Volontir

După ce a fost demis din funcția de șef al Direcției generale transport și căi de comunicații din Chișinău, Igor Gamrețchi și-a găsit un nou job. Potrivit fostului funcționar, în prezent, el activează în cadrul Aeroportului de la Vadul lui Vodă. 

Mai mult, fostul funcționar public se concentrează acum pe studii. Gamrețchi susține că vrea să obțină o licență și anume, să devină pilot. 

Totodată, ex-directorul de la Transport, se ocupă de construcția unei case, în care intenționează, după spusele lui, să se mute împreună cu familia sa și cu părinții.

Amintim că, azi, consilierii municipali PSRM Alexandr Odințov și Gaik Vartanean au organizat o conferință de presă în care îi aduc acuze lui Igor Gamrețchi că acesta își construiește o casă de lux din bani cu proveniență dubioasă

Menționăm că, Igor Gamrețchi a fost la șefia Direcției transport Chișinău timp de circa patru ani. Acesta a fost suspendat din funcție în luna iulie a acestui an, când era cercetat penal în dosarul parcărilor cu plată. În prezent, interimatul funcției de șef al Direcției transport este asigurat de pretorul sectorului Centru, Oleg Poiată.

Igor Gamrețchi și-a recunoscut vina în dosarul cu parcările și a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Vezi și:

Chirtoacă vorbește despre faptul că Gamrețki și-a recunoscut vina: „Fiecare face cum îi e conștiința, eu nu mă ocup de „turnătură”

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7760 0.0000%
USD USD 18.0446 0.0000%
RUB RUB 0.2313 0.0000%
RON RON 4.0914 0.0000%
UAH UAH 0.6405 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile