Logo Realitatea.md

După ce au tăiat gluma „Putin - hublo” din primul episod, TNT a renunțat la serialul „Sluga Naroda” cu Zelenski

12 Decembrie 2019, 11:15 // În lume

Postul rus de televiziune TNT a scos din emisie, după doar trei episoade, serialul ucrainean „Sluga Naroda” în care rolul principal a fost jucat de către actualul președinte ucrainean Vladimir Zelenski și care a stat la baza înaintării acestuia la funcția de președinte. Anteriror, presa a scris că postul de televiziune a tăiat din primul episod o glumă despre Vladimir Putin.

Primele trei episoare au fost puse pe post la data de 11 decembrie. În program se menționa că următoarele episoade vor fi transmise între orele 19:00 și 20:30 a zilelor de 12 și 13 decembrie. Acum însă programul TNT indică faptul că la orele date vor fi prezentate „Internî” și „SașaTanea”.

Reprezentantul TNT a menționat pentru „Vedomosti” că postul de televiziune încă de la început nu planifica să arate mai mult de trei episoade. El a precizat că toate episoadele vor fi prezentate doar pe platforma „Premier” (n.r. cu plată). Totodată, anunțul privind transmisiunea zilnică a episoadelor „Sluga Naroda”, reprezentantul postului TV l-a numit drept „un pas de marketing pentru mărirea ratingului platformei”.

Anterior, presa a aflat că din primul episod al serialului TNT a tăiat o glumă despre Vladimir Putin. Este vorba despre momentul în care eroul lui Zelenski - Vasilii Goloborotiko, care a ajuns președinte, merge să-și aleagă costumul și ceasul de mână. Asistentul acestuia îi prezintă mai multe brand-uri, menționând că Putin poartă un ceas „Hublot”, pronunțând denumirea acestuia ca „hublo”. Drept răspuns Goloborotiko întreabă „Putin - hublo?!” (asemănător unei lozinci indecente la adresa președintelui rus).

Este de menționat că TNT, parte a holdingului „Gazprom Media”, controlat de stat, a anunțat despre transmiterea serialului „Sluga Naroda” pe data de 10 decembrie. Aceasta s-a întâmplat la două zile după prima întrevedere dintre Vladimit Putin și Vladimir Zelenski, în cadrul reuniunii în formatul „Normandia” de la Paris. Cele trei sezoane ale serialului numără în total 51 de episoade.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5542 0.5730%
USD USD 17.6060 0.6178%
RUB RUB 0.2851 0.0000%
RON RON 4.0921 0.5801%
UAH UAH 0.7257 0.7917%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
15 ian, 16:21 //

(GALERIE FOTO) Cum arată restaurantul unde Dodon și socialiștii au chefuit aseară și ce prețuri afișează localul pentru servicii

15 ian, 15:32 //

Socialiștii și Dodon au dat aseară un chef într-un restaurant de lux din Capitală. Securitatea în zonă a fost asigurată de poliție și SPPS (VIDEO)

20 ian, 11:00 //

LIVE! Procuratura Generală: Prezentarea rezultatelor controalelor desfășurate la Procuratura Anticorupție și Procuratura pentru Combaterea Criminalității și Cauze Speciale

17 ian, 12:39 //

Ioniță: „România a finanţat multe în Republica Moldova, fără să primim măcar un cuvânt de mulţumire”

16 ian, 10:00 //

LIVE! Artistul Ștefan Petrache este condus pe ultimul drum. Rudele, prietenii, colegii îi aduc omagiu

16 ian, 15:31 //

Dodon, despre vacanțele de lux: Ieri cineva voia să se scalde cu mine, azi altcineva caută foto unde-s în chiloți de baie

16 ian, 17:49 //

foto: autosalubritate.md Șoferii de la „Autosalubritate” se plâng primarului pe condițiile proaste de muncă și salariile mari ale șefilor: „Nu suntem socotiți de oameni”. Ceban nu (le) răspunde

17 ian, 15:17 //

Foto: adevarul.ro Povestea unei jurnaliste, originare din Chișinău, care a emigrat în '89 în SUA. „Când doi miliţieni m-au dus la secţie...”

17 ian, 10:32 //

Foto: novostipmr Tiraspolul a anunțat că restricționează accesul mașinilor cu numere de înmatriculare RM

21 ian, 09:16 //

Colaj: realitatea.md (VIDEO) Infidelitate la un meci de fotbal. Au crezut că nu îi vede nimeni, dar camerele erau pe ei