Logo Realitatea.md

După ce au tăiat gluma „Putin - hublo” din primul episod, TNT a renunțat la serialul „Sluga Naroda” cu Zelenski

12 Decembrie 2019, 11:15 // În lume

Postul rus de televiziune TNT a scos din emisie, după doar trei episoade, serialul ucrainean „Sluga Naroda” în care rolul principal a fost jucat de către actualul președinte ucrainean Vladimir Zelenski și care a stat la baza înaintării acestuia la funcția de președinte. Anteriror, presa a scris că postul de televiziune a tăiat din primul episod o glumă despre Vladimir Putin.

Primele trei episoare au fost puse pe post la data de 11 decembrie. În program se menționa că următoarele episoade vor fi transmise între orele 19:00 și 20:30 a zilelor de 12 și 13 decembrie. Acum însă programul TNT indică faptul că la orele date vor fi prezentate „Internî” și „SașaTanea”.

Reprezentantul TNT a menționat pentru „Vedomosti” că postul de televiziune încă de la început nu planifica să arate mai mult de trei episoade. El a precizat că toate episoadele vor fi prezentate doar pe platforma „Premier” (n.r. cu plată). Totodată, anunțul privind transmisiunea zilnică a episoadelor „Sluga Naroda”, reprezentantul postului TV l-a numit drept „un pas de marketing pentru mărirea ratingului platformei”.

Anterior, presa a aflat că din primul episod al serialului TNT a tăiat o glumă despre Vladimir Putin. Este vorba despre momentul în care eroul lui Zelenski - Vasilii Goloborotiko, care a ajuns președinte, merge să-și aleagă costumul și ceasul de mână. Asistentul acestuia îi prezintă mai multe brand-uri, menționând că Putin poartă un ceas „Hublot”, pronunțând denumirea acestuia ca „hublo”. Drept răspuns Goloborotiko întreabă „Putin - hublo?!” (asemănător unei lozinci indecente la adresa președintelui rus).

Este de menționat că TNT, parte a holdingului „Gazprom Media”, controlat de stat, a anunțat despre transmiterea serialului „Sluga Naroda” pe data de 10 decembrie. Aceasta s-a întâmplat la două zile după prima întrevedere dintre Vladimit Putin și Vladimir Zelenski, în cadrul reuniunii în formatul „Normandia” de la Paris. Cele trei sezoane ale serialului numără în total 51 de episoade.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7864 1.1487%
USD USD 16.7051 0.5641%
RUB RUB 0.2276 0.2202%
RON RON 4.0919 1.1645%
UAH UAH 0.6112 1.2927%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
20 iul, 14:00 //

LIVE! Ședința Parlamentului, din 20 iulie, privind examinarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu

02 aug, 18:23 //

colaj: realitatea.md Igor Dodon „a uitat” să întoarcă două chipiuri primite în cadrul a două vizite. Unul l-a purtat el, iar altul i l-a dat primei doamne (FOTO)

24 iul, 11:52 //

foto: zdg.md Construcție neautorizată pe Nistru pentru „odihna familiei președintelui Dodon”. Răspunsul Președinției (VIDEO)

13 aug, 10:05 //

Colaj: realitatea.md Ștefan Gațcan, surprins din nou la frontieră pe sensul de intrare în țară, însă fără pază (FOTO)

19 iul, 10:00 //

LIVE! Protest în centrul capitalei. Se cere demisia actualei guvernări, în special, a președintelui Igor Dodon

24 iul, 12:57 //

Coincidență?! Comisia Interpol care a refuzat anunțarea lui Plahotniuc în căutare internațională, condusă de „omul lui Plahotniuc”. „Niciun fel de conflict de interese”

10 aug, 13:12 //

(FOTO) Cum vor arăta străzile Bodoni și Pușkin din centrul capitalei, după reabilitarea trotuarelor

05 aug, 12:58 //

Unele episoade din frauda bancară vor fi deferite justiției. Reacția PG în legătură cu zvonurile, precum că „se întâmplă ceva curios” după eliberarea lui Platon

20 iul, 14:19 //

LIVE! Protestatarii se adună în fața Parlamentului unde este examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

29 iul, 19:45 //

Un fost viceministru de Externe îi dă replica lui Dodon după ce „l-a rugat” pe omologul său italian să permită intrarea moldovenilor în Italia