Logo Realitatea.md

După „masa de sărbătoare” a fiului premierului Chicu, un polițist din Chișinău și-a jucat la Bălți nunta cu cel puțin 90 de participanți (VIDEO)

05 Septembrie 2020, 19:25 // Actualitate

După ce fiul prim-ministrului Ion Chicu a jucat nunta în plină pandemie, exemplul acestuia a fost urmat și de un ofițer de la Centrul pentru combaterea Crimelor Informatice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Spre deosebire de „masa de sărbătoare” a juniorului Chicu la care, potrivit portalului NordNews, au participat 28 de invitați, la cea a polițistului Țurcanu au venit de trei ori mai mulți nuntași.

Astfel, organizatorii ar fi încălcat decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică care interzice organizarea evenimentelor cu participarea a mai mult de 50 de invitați. Nunta a fost jucată într-un restaurant din Bălți, unde n-au lipsit mașinile de lux, ținutele vestimentare elegante, dar și interpreții Igor Rusu, Anatol Mîrzenco, Ion Suruceanu și Frații Ștefăneț.

foto: nordnews.md

La nunta tinerilor însurăței ar fi participat 92 de persoane.

Reporterii NordNews au încercat să afle de la managerul localului dacă sunt respectate prevederile sanitare impuse de autoritățile centrale.

– Avem informația că sunt peste 50 de persoane. – Nu, nu, nu…da, sunt 50 de persoane. – Mai mult de 50 de persoane. – Nu, nu sunt mai multe. – Noi i-am numărat, și sunt mult mai mulți invitați. – Puteți număra și înmulți exponențial… de unde sunteți Dvs.? – Suntem de la portalul de știri NordNews.md – Foarte bine. Mergeți și numărați oamenii, a declarat Marina Slabco.

Unul dintre invitați a confirmat pentru NordNews că evenimentul la care a participat este nunta ofițerului de investigații Fiodor Țurcanu.

– Sunt multe persoane, sunt peste 50 de oameni la nuntă? – Nu am numărat, nu știu. – Dar sunt? – Nu cunosc. Intrați și vedeți. – Fiodor Țurcanu joacă nunta? – Da. – Dumnealui lucrează în poliție, la Chișinău? – Da. – Și nașul acestuia este Dinu Țurcanu? – Nu cunosc cine este nașul. – Este cumva din Pelenia? – Cine? – Nașul. – Nu cunosc. – Dumneavoastră sunteți din Pelinia? – Da. 

– La această nuntă participă peste 50 de persoane? – Sunt fix 49. – Sunt 49 de persoane? – Da. Eu sunt al 49-lea. – Dumneavoastră cine sunteți? – Un invitat. – Noi am numărat că sunt peste 50 de persoane. – Poate cu lucrătorii. – Chiar dacă luăm în calcul și interpreții, sunt peste 50 de persoane. – Eu nu știu. Nu-i cunosc.

Reporterii NordNews l-au surprins și pe nașul ofițerului. Acesta a refuzat să ofere orice comentariu.

–Dumnevoastră sunteți nașul? – Nu ofer nici un comentariu. – Sunteți nașul domnului Țurcanu?

– Țurcanu? (înjură). Băieți ce-i cu voi? Țurcanu aici în general nu-i. Vă spun serios.

Este de menționat faptul că mama lui Țurcanu, Aliona Țurcanu este soră superioară la Secția de Primire Urgente al Spitalului Clinic Municipal Bălți. Potrivit unor surse avizate din cadrul instituției medicale, aceasta ar fi folosit deseori numele fiului său în unele conflicte cu superiorii.

Amintim că acum o săptămână, la o vinărie privată, a avut loc nunta fiului prim-ministrului Ion Chicu, în condițiile în care nunțile sunt interzise în Republica Moldova din cauza pandemiei de Covid-19.

Vedeți și: Cu mii de cazuri active de coronavirus în țară, premierul Ion Chicu și-ar însura fiul. Despre „nunta boierească” în pandemie!

SURSE: Ion Chicu ar fi dorit să anuleze nunta feciorului, după ce în spațiul mediatic au apărut informații despre ceremonie

Sursa: NordNews.md

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5385 -0.5249%
USD USD 16.6888 0.1717%
RUB RUB 0.2181 -0.1831%
RON RON 4.0133 -0.7125%
UAH UAH 0.5921 0.2200%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile