Logo Realitatea.md

După „Monaco” la Orhei și „Nisa” la Taraclia, Șor promite un „Strasbourg” din Circumscripția Hâncești

20 Ianuarie 2020, 14:11 // Politica

După ce a „făcut” din Orhei un „Monaco”, iar din Taraclia - „o Nisa”, Ilan Șor se apucă să facă din Circumscripția nr.38, Hâncești - „un Strasbourg”. Declarația a fost făcută de deputatul căutat internațional în contextul prezentării candidatului „Partidului Șor” la funcția de deputat în Cirumscripția Hâncești, care este vicepreședintele formațiunii sale Vitalie Balinschi.

„Astăzi, pentru locuitorii din Circumscripția Hâncești, a apărut o șansă reală să-și schimbe viața spre bine, iar eu îmi dau cuvântul de bărbat. Sunt convins că vom învinge. Sunt convins că imediat după, vom schimba viața acelor oameni spre bine. Vom demonstra că în Moldova se poate trăi altfel. Că în Moldova pot fi drumuri bune, iluminat stradal, terenuri de joacă pentru copii, infrastructură calitativă”, a declarat Ilan Șor într-o transmisiune video prin intermediul Skype.

În context, el a menționat că formațiunea sa nu merge într-o direcție sau alta, iar asta pentru că „cei care mulți ani ne-au promis Europa ne-au dus acolo unde cel mai bine se rimează acesteia (n.r. în limba rusă „Europa” rimează cu „fund”), iar cei care ne spun despre o viață mai bună în prietenia cu Estul, la fel, deocamdată nu dau rezultate”.

„Așa cum construim, azi, în Orhei un Monaco și acesta va fi cel mai bun Monaco al nostru, la fel cum azi, în Taraclia, construim o mică Nisa, pe care am promis-o, voi face din această circumscripție un Strasbourg. Noi nu vom merge în Europa, noi pur și simplu vom aduce Europa la noi”, a mai declarat deputatul căutat internațional.

Vorbind despre candidatul partidului la funcția de deputat în Circumscripția nr.38, Ilan Șor a spus că Vitalie Balinschi este unul „puternic” și „experimentat”, „un om care a participat direct la toate proiectele de dezvoltare a municipiului Orhei și știe în detaliu fiecare proiect pe care l-am lansat”.

La rândul său, Balinschi i-a mulțumit șefului său pentru „încrederea” acordată precizând că „în calitate de vicepreședinte al Partidului politic „Șor” eu am cutreierat toate localitățile din țară, inclusiv satele din Hâncești, Circumscripția 38. Cunosc problemele cu care se confruntă cetățenii, problemele localităților din această circumscripție”.

„Oamenii au obosit de promisiuni goale, oamenii așteaptă conducători care să le schimbe viața spre bine. Partidul Șor a dovedit că promisiunile care le dă cetățenilor le îndeplinește. În aceste condiții, sunt gata să devin deputatul personal al fiecărui locuitor din Circumscripția 38, Hâncești. Sunt pregătit să-mi asum responsabilitatea totală pentru acțiunile mele și acțiunile echipei mele”, a mai declarat acesta.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.2014 0.8285%
USD USD 18.5683 0.1332%
RUB RUB 0.2460 2.2869%
RON RON 4.1806 0.7641%
UAH UAH 0.6855 1.2705%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile