Logo Realitatea.md

După PCCOCS, și Procuratura Anticorupție are un nou șef interimar

11 Decembrie 2019, 10:57 // Actualitate

Serghei Gavajuc a fost delegat pentru exercitarea interimatului funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție (PA). Informaţia a fost confirmată pentru Moldpres de către ofiţerul de presă al Procuraturii Generale, Emil Gaitur.

Conform sursei citate, Gavajuc a exercitat anterior funcția de adjunct interimar al procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție, șef al Oficiului Nord.

Şeful PA, Viorel Morari, a fost delegat la începutul săptămânii curente într-o altă subdiviziune a Procuraturii Generale, după ce noul procuror general, Alexandru Stoianoglo, a dispus un control amănunţit la PA şi PCCOCS.

Amintim că procurorul general, Alexandr Stoianoglo, l-a numit în funcția de procuror-șef interimar la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) pe Ion Caracuian, procuror-șef al Secției Combaterea Torturii a Procuraturii Generale (PG). Asta după ce Dorin Compan a fost transferat din funcția respectivă la Procuratura Anticorupție.

Vedeți și:

Cererea lui Viorel Morari, respinsă de instanță ca „inadmisibilă”. Decizia procurorului general privind suspendarea șefului PA, în vigoare

Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

(update) Activitatea PCCOCS și Procuraturii Anticorupție, în vizorul procurorului general. Viorel Morari, suspendat din funcție

Încă unul! După Viorel Morari, și șeful interimar al PCCOCS, Dorin Compan, suspendat din funcție

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5617 0.6131%
USD USD 16.6114 0.3601%
RUB RUB 0.2271 1.1581%
RON RON 4.0448 0.5994%
UAH UAH 0.6034 0.6002%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile