Logo Realitatea.md

Ei sunt cei trei candidați înregistrați oficial, până astăzi, pentru funcția de deputat din Circumscripția Hîncești

27 Ianuarie 2020, 17:17 // Stiri

Democratul Ion Mereuță, socialistul Ștefan Gațcan și reprezentanta PAS Olesea Stamate, sunt cei trei candidați înregistrați oficial, până astăzi, la funcția de deputat în Circumscripția electorală uninominală nr.38, Hîncești, la alegerile din 15 martie curent.

colaj: realitatea.md

Comisia Electorală Centrală a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că până azi au fost înregistrați oficial trei candidați la funcția de deputat în Circumscripția Hîncești.

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Ion Mereuță, candidatul Partidului Democrat la funcția de deputat, anunța că este „singurul băștinaș” din candidații anunțați, precum și că este singurul candidat „cu acte în regulă”, fiind înregistrat sub numărul 1 în buletinul de vot.

Ulterior, s-a aflat și despre înregistrarea candidatului Partidului Socialiștilor din Republica Moldova la această funcție, medicul Ștefan Gațcan.

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a anunțat astăzi printr-un mesaj de Facebook, că „candidatul PAS pentru alegerile parlamentare din circumscripția uninominală Hîncești OLESEA STAMATE A FOST ÎNREGISTRATĂ ÎN CALITATE DE CONCURENT ELECTORAL!”.

Alți cinci pretendenți au depus actele la organul electoral sau sunt în proces de colectare a semnăturilor necesare pentru înregistrarea în calitate de candidați. Este vorba despre Vitalie Balinschi de la Partidul Șor, Vlad Țurcanu de la Partidul Unității Naționale, Dorin Chirtoacă din partea Blocul Electoral „Unirea”, liberal-democratul Anatolie Postolachi și independentul Grigore Cobzac.

Vedeți și: Cel mult opt candidați la funcția de deputat vor figura în buletinul de vot pentru alegerile din Hîncești

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2607 0.3867%
USD USD 17.8258 0.3033%
RUB RUB 0.2763 -0.8256%
RON RON 4.0097 0.0724%
UAH UAH 0.7287 -0.0823%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
20 feb, 06:40 //

Cum era poreclit Vlad Plahotniuc în interiorul Partidului Democrat după ce a părăsit țara (VIDEO)

20 feb, 14:56 //

(VIDEO) Cum PD și PSRM au trișat un vot în Parlament și ce spune Zinaida Greceanîi, când crede că nu o aude nimeni! Deputat: Au numărat 20 și 26 au spus!

17 feb, 14:14 //

Foto Simbol SURSE: Autoritățile din România au stabilit cauza decesului bebelușului deputatului Angel Agache

29 ian, 14:00 //

LIVE! Curtea de Apel Chișinău: Examinarea recursului depus de administrația Penitenciarul nr.13 împotriva eliberării condiționate a ex-premierului Vlad Filat

18 feb, 06:30 //

foto: facebook.com/s.sirbu Ruptura în PDM tot mai adâncă! Sîrbu regretă că noua conducere a partidului a mers la întâlnirea cu socialiștii și Dodon de la Parlament

04 feb, 13:33 //

Foto simbol Serviciul Hidrometeorologic și-a revizuit avertizarea de cod portocaliu de ninsori pentru întreg teritoriul țării

11 feb, 13:09 //

Soția liderului separatist Krasnoselski, cu cetățenie română. Cel puțin 4 instituții au fost sesizate!

03 feb, 10:34 //

Tragedie la Răzeni. O tânără mămică a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar poliția este pe urmele lui

12 feb, 09:27 //

Îndemnul primului premier al RM către Dodon în contextul declarațiilor scandaloase ale lui Ciocoi: Dacă se pricepe în „tușonkă, să nu se bage...”

16 feb, 13:33 //

Foto Simbol Prima declarație a deputatului democrat, pentru presa română, referitor la tragicul incident produs în această dimineață