Logo Realitatea.md

Elena Udrea, eliberată din închisoare în ajunul Crăciunului, postează o fotografie alături de familie

02 Ianuarie 2019, 09:41 // În lume

Fostul ministru român Elena Udrea a postat pe Facebook o nouă fotografie de familie, imaginea fiind însoțită de urarea "Să aveţi credinţa şi puterea de a vă transforma dorinţele în realitate". Este a doua fotografie postată de Udrea după eliberarea din închisoarea din Costa Rica, în ajunul Crăciunului, informează hotnews.

Foto: spynews ro
În fotografie, Elena Udrea apare la un restaurant, alături de mama sa, de logodnicul ei, Adrian Alexandrov, și de fetița lor.

"Vă urez în noul an să aveți credința și puterea de a va transformă dorințele în realitate!", a scris Elena Udrea. 

Ea urează "La mulți ani" și le mulțumește celor care au felicitat-o de ziua ei, în 26 decembrie, spunând că i-au făcut ziua minunată. 

Elena Udrea și Alina Bica, care s-au aflat în detenţie în Costa Rica din 3 octombrie 2018, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, au fost eliberate în 24 decembrie, în baza unei sentințe a unei instanțe din această țară, după ce ministrul Justiţiei Tudorel Toader a semnat documentele pentru eliberare. Tudorel Toader și-a motivat decizia prin faptul că pedeapsa de şase ani de închisoare primită de Elena Udrea în dosarul Gala Bute a fost suspendată prin decizia ICCJ (Înalta Curte de Casație și Justiție), iar Tribunalul Bucureşti a revocat cererea de extrădare. 

Deciziile instanţelor sunt consecinţa hotărârii CCR (Curtea Constitutionala) prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală. 

De Crăciun, a doua zi după eliberarea din penitenciar, Elena Udrea a postat o fotografie alături de Adrian Alexandrov și fetița lor. Ea le-a mulțumit "celor care au făcut posibilă eliberarea" sa "înainte de sărbători".
 
 
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.8265%
USD USD 17.8856 0.9454%
RUB RUB 0.2723 2.5998%
RON RON 4.1887 0.9058%
UAH UAH 0.7156 1.6766%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile