Logo Realitatea.md

EPAMEDIA a dedicat o expoziție stațiilor de așteptare a transportului public (FOTO)

14 Ianuarie 2021, 11:49 // Societate

ÎCS EPAMEDIA SRL  dedică o expoziție stațiilor de așteptare a transportului public, iar asta în contextul schimbării conceptului de stație, de amenajare, avînd o colaborare și cu direcțiile administrației publice locale.

Expoziția descrie starea de pînă la schimbarea fondatorilor, dar și viziunea acestora asupra conceptului de stații.

Tot mai mulți locuitori apreciază eforturile și investițiile efectuate la stații, iar asta doar din cîteva păreri lăsate de cetățeni:

„Sunt de admirat, bravo celor care au avut curaj pentru a face aceste schmbări vizibile. Important să fie lăsați în pace să demonstreze lucruri frumoase, fără a li se pune piedici în acest proces de schimbare”

„Părerea mea este că a fost o idee bună pentru că mulți care stau și așteaptă troleibuzele, autobuzele trebuiau să stea în ploaie, în vânt. Sunt foarte elegante, cu gust și arată mult mai bine decât cum erau. Acum sigur au nevoie și de susținerea Primăriei Chișinău”

„Cel mai bine ar fi ca lumea să păstreze ceea ce avem pentru că în ultimii cinci ani au fost renovate de vreo 3–4 ori, minim. Astea sunt de fier, cred o să țină mai mult mai mult și lumea o să păstreze”.

Lucrurile, conceptul propus de stație vine în ajutor comunității, a arăta că se poate și altfel, dar în același timp prin această expoziție dacă vreți  se vine și cu un îndemn ca aceste stații de așteptare a transportului public să fie păstrate ca fiind un lucru personal, ca într-o familie de gospodari. Vrem ca cele investite să fie în siguranță nu pentru cineva anume, dar pentru comunitate.  

Citeste tot despre: Epamedia, stații de așteptare
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0309 0.3521%
USD USD 17.3400 0.3147%
RUB RUB 0.2350 -0.0850%
RON RON 4.3143 0.3232%
UAH UAH 0.6166 0.1624%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile