Logo Realitatea.md

Eveniment marca JCI Chișinău: Învață să crești de 8 ori vânzarile din Facebook cu puțini bani!

24 Mai 2019, 07:52 // Economie

JCI Chișinău te invită, joi 30 mai, ora 18.00, la o nouă ediție Business Practicum. Evenimentul va avea loc la Digital Park (str. Columna 170). Vino să răspundem, împreună cu invitații noștrii, Vadim Cușnir, administratorul comunității de experți în marketingul digital pe facebook „Social Media în Culise” și Ion Guștiuc, director JustConsult, la întrebarea: cum poți crește de 8 ori vânzările din Facebook.

Pe lângă avantajul de a fi în contact cu prietenii și cunoștințele, rețelele de socializare au revoluționat felul în care facem afaceri online. Astfel, împreună cu experții vom dezvolta următoarele teme de discuție: cum pregătim un conținut atractiv pentru o publicitate online, cum găsim audiența potrivită și cum micșorăm costurile pentru promovarea pe social media.

Evenimentul va dura 3 ore. În prima parte, Vadim Cușnir, ne va împărtăși din experiența lui în Community Management, generare de conținut, blogging, copywriting, dar și promovarea afacerilor Mici și Mijlocii pe Facebook.

În partea a doua, expertul, Ion Guștiuc, ne va spune câteva  secrete despre cum a reușit să facă promovări fără mari bugete, încât astăzi să se bucură de o afacere de succes al cărei buget pentru promovare ajunge și până la 5000 euro/lunar.

Va fi un training interactiv unde participanții vor putea adresa întrebări vorbitorilor și vor putea povesti despre dificultățile pe care le-au întâlnit. Ultima oră va fi dedicată interacțiunii, alături de un ceai gustos și o cafea aromată.

Cei mai activi participanți se vor alege cu premii de la partenerii evenimentului.

Business Practicum este un proiect JCI Chișinău. Timp de aproape 4 ani a reușit să ofere un set de traininguri de pregătire persoanelor interesate de antreprenoriat, dezvoltare personală și profesională. Trainingurile Business Practicum au ajutat zeci de tineri să-și îmbunătățească abilitățile de management și comunicare, să-și lărgească cunoștințele în domeniul atreprenoriatului.

Costul biletelor pentru non-membri JCI:

până pe 26 mai - 150 lei

după 27 mai - 199 lei

Costul biletelor pentru membri JCI:

până pe 26 mai - 100 lei

după 27 mai - 150 lei

Acestea pot fi găsite aici. Totodată, nu uitați să completați formularul de participarePentru mai multe detalii accesați acest link.

Citeste tot despre: Eveniment, facebook, JCI
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4775 0.6386%
USD USD 17.4538 0.3686%
RUB RUB 0.2827 -0.1766%
RON RON 4.0751 0.6297%
UAH UAH 0.7235 -0.0414%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile