Logo Realitatea.md

EXCLUSIV! Apă-Canal Chișinău are un nou director?! Membrii Comitetului de Conducere a întreprinderii nu i-ar fi prelungit mandatul Veronicăi Herța

22 Mai 2018, 11:06 // Actualitate

UPDATE: Veronica Herța a confirmat plecarea ei din funcția de directoare a întreprinderii Apă-Canal Chișinău.

Întreprinderea Municipală Apă-Canal Chișinău (ACC) se pare că are un nou director. Potrivit surselor Realitatea.md, care au vrut să-și păstreze anonimatul, la ultima ședință a Comitetului de Conducere al ACC, Veronicăi Herța nu i s-a prelugit mandatul de directoare a întreprinderii. 

Contactată de Realitatea.md, Veronica Herța, nu a răspuns la telefon pentru a ne confirma sau infirma această informație. Totodată, reprezentanții serviciului de presă al întreprinderii susțin că nu au deocamdată o asemenea informație.

Noul director al ACC ar putea fi fostul director al Fabricii de Sticlă din Chișinău, Valeriu Meșca.

Mai mult, se vehiculează că și alți angajați din conducerea ACC ar putea demisiona în viitorul apropiat. Printre aceștia, Victor Croitoru, directorul tehnic al întreprinderii, și Ion Burdilă, directorul economic al ACC.

Contactat telefonic, directorul tehnic al ACC, Victor Croitoru, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația privind posibila demisia a sa și a colegului Ion Burdilă. Acesta susține că în partea a doua a zilei va fi o informație oficială în acest sens.

Amintim că, Veronica Herța a fost numită directoare a întreprinderii Apă-Canal Chișinău în luna septembrie a anului 2016, după ce fostul director Constantin Becciev a fost demis din funcție, în urma unui raport al Curții Conturi, care a depistat mai multe nereguli în managementul întreprinderii

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9400 -0.2521%
USD USD 17.0377 0.0299%
RUB RUB 0.2144 -1.4253%
RON RON 4.0899 -0.2439%
UAH UAH 0.5990 -0.1999%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile