Logo Realitatea.md

Explicația Poliției privind restricțiile de circulație: Unii protestatari au avut un comportament agresiv cu șoferii (VIDEO)

26 Iunie 2018, 13:06 // Societate

Protestatarii adunaţi în această dimineață în faţa Primăriei Chişinău au manifestat un comportament agresiv faţă de şoferi, acesta fiind unul dintre motivele care au stat la baza blocării bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Capitalei. Potrivit poliției, unul dintre manifestanți a lovit cu piciorul într-o mașină care circula regulamentar.

captura video

Totul s-a întâmplat la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Vlaicu Pârcălab. ”Un bărbat, aflându-se la volanul unui automobil, efectuând manevra de virare pe str. V. Pîrcălab, în direcţia str. V. Micle, a fost oprit de un grup de protestatari, interzicându-i să se deplaseze. Astfel, unul dintre protestatari a blocat trecerea, mai mult, a lovit cu piciorul şi cu pumnul în capota din faţă a mașinii și a agresat șoferul, imaginea fiind surprinsă de camera de bord. Imediat Poliția a intervenit”, anunță Poliția într-o notă informativă. 

Pentru a nu admite asemenea situații, Poliția a luat decizia de a sista circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

”În acest caz sunt întreprinse acțiuni în vederea stabilirii identităţii bărbatului care a lovit în automobil, fiind iniţiată o procedură contravenţională pentru huliganism nu prea grav”, mai spun oamenii legii.

Deși nu a fost un protest de amploare, manifestanții au blocat circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare. Respectiv, polițiștii au sistat circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare, de la strada Mihai Viteazul până la Ciuflea. Acest fapt a creat disconfort pentru unii locuitori ai Capitalei, care așteptau disperați transportul public pentru a ajunge la muncă.

LA ACELAȘI SUBIECT:

Ambuteiaje și nervi întinși la maxim! Protestul a paralizat traficul rutier din Chișinău (FOTO/VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6325 0.5449%
USD USD 16.8606 0.5403%
RUB RUB 0.2169 -0.3217%
RON RON 4.0264 0.5243%
UAH UAH 0.5963 0.4718%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile