Logo Realitatea.md

„Fabricat în Moldova” 2020. Cu ce ne vor bucura organizatorii la cea dea 19-a ediție a expoziției

05 Noiembrie 2019, 16:04 // Economie

Peste două luni se va desfășura cea de-a 19-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2020. Cu această ocazie, Camera de Comerț și Industrie a organizat o conferință de presă, în cadrul căreia a oferit mai multe detalii.

Expoziția se va desfășura în perioada 29 ianuarie - 2 februarie 2020, la CIE „Moldexpo”. Evenimentul se desfășoară sub patronajul Guvernului Republicii Moldova și reunește companii din toate domeniile de activitate.

Expoziția va fi amplasată sectorial și în funcție de profilul de activitate în pavilionul central, pavilioanele 2 și 3, după cum urmează:

• Pavilionul Nr.1 - Vor fi expuse întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, expoziții colective ale raioanelor republicii.

• Pavilionul Nr.2 - Vor fi expuse întreprinderi industriale, bunuri de larg consum, parcuri industriale, ZEL, asociații financiare și de comerț, turism.

• Pavilionul Nr.3 - Vor fi expuse companii prestatoare de servicii, instituții de învățământ, organizații non-guvernamentale, alături de companiile din România.

• Zona expozițională deschisă - Vor fi expuse corturi pentru comerț cu produse agricole, catering etc.

În cadrul ediției curente a expoziției „Fabricat în Moldova”, vizitatorii vor putea întâlni companii participante noi, atât producători din domeniul textil, industrial, alimentar, cât și prestatori de servicii.

Expoziția se va desfășura pe o suprafață de peste 3000 m2 și se preconizează că la aceasta vor lua parte peste 450 de agenți economici din toate raioanele republicii și va fi vizitată de peste 54 000 de persoane. Printre delegații oficiale de vizitatori străini se numără reprezentanți din România, Grecia, Italia, Lituania, Elveția, Ucraina, Belarus, Turcia, etc.

Va fi amplasat un stand colectiv, reprezentat de antreprenori din județul Maramureș. Astfel, reprezentanții companiilor române își vor expune produsele și serviciile în pavilionul 3, împreună cu alte companii din Republica Moldova.

De asemenea, la această ediție, în premieră, va fi o amplasare specială a produselor ECO. 

Afară, pe teritoriul C.I.E Moldexpo, pentru prima dată va fi amenajată o zonă specială în care vor fi expuse fructe și legume proaspete.

Programul de afaceri se va desfășura în toate zilele expoziției. De asemenea, va fi organizat un Forum Internațional de Afaceri, unde vor participa peste 10 țări.

Citeste tot despre: expoziție, Fabricat în Moldova
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.4801%
USD USD 17.6277 -0.3758%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.4572%
UAH UAH 0.6555 -0.0457%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile