Logo Realitatea.md

Facebook Dating, funcția care nu te lasă singur în pandemie, a fost lansată în Europa

22 Octombrie 2020, 16:56 // Tech

Funcția Facebook Dating ajunge acum și în Europa, după ce fusese lansată acum un an în SUA. Potrivit Playtech.ro, funcția îi va ajuta pe utilizatori să-și găsească un partener sau o parteneră.

Foto: about.fb.com

Facebook știe extrem de multe despre utilizatorii săi. Și profită de acest lucru pentru a-i apropia pe oamenii cu interese comune. Pe scurt, susține rețeaua lui Zuckerberg, Facebook Dating facilitează apropierea dintre cei care au interese, hobby-uri sau grupuri comune de prieteni în vederea unei relații.

Mecanismul e simplu și trebuie să-ți creezi un profil în aplicația integrată. Acolo poți posta story-uri, poți participa la evenimente și poți lua legătura cu alți utilizatori.

Poți comunica în scris și prin apel video –  ai la dispoziție și funcția „Secret Crush”. Este o listă privată în care pot fi adăugate până la nouă persoane de care utilizatorul este interesat.

Dacă una din aceste persoane te adaugă și pe tine pe lista aceasta, atunci este creată automat o conexiune. O funcție care seamănă, de fapt, izbitor de tare cu ce oferă Tinder – adică „it’s a match”. Doar că la Facebook se numește altfel.

Facebook Dating va fi gratuit și, odată cu intrare în Europa, e acum disponibil în 52 de țări.

A fost lansată în SUA în septembrie anul trecut și se folosește de datele personale ale utilizatorului de Facebook pentru a-l ajuta să descopere alte persoane dornice să cunoască pe cineva.

Deocamdată, cei care folosesc funcția de Dating nu pot trimite fotografii, videouri sau linkuri în conversații. Nu poate fi folosită de cei sub 18 ani și nu permite cuplarea cu prietenii din listă, decât dacă e cerut în mod expres acest lucru.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0955 1.0582%
USD USD 17.4150 0.6502%
RUB RUB 0.2367 1.5880%
RON RON 4.3282 1.0601%
UAH UAH 0.6165 0.5382%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile