Logo Realitatea.md

Femeia dispărută în urma exploziei de pe bd. Moscova este moartă! Salvatorii au găsit cadavrul ei printre dărâmături

08 Octombrie 2018, 10:03 // Societate

Deflagrația de pe bd. Moscova 11/5  din Chișinău s-a soldat cu patru victime. Femeia care era anunțată dispărută este și ea moartă. Salvatorii au descoperit cadavrul acesteia printre dărâmături. Despre acest lucru a anunțat viceprimarul capitalei Nistor Grozavu. 

Foto: IGSU

Potrivit ofițerei de presă a IGSU, Liliana Pușcașu, cadavrul victimei a fost găsit la etajul 14. Nu se cunoaște deocamdată vârsta și identitatea ei.

„Lucrările de căutare și deblocare au continuat până la miezul nopții. Începând cu dimineața de 8 octombrie operațiunile de căutare-deblocare au fost reluate. La fața locului continuă activitatea celulei de criză, condusă de general-maior Mihail Harabagiu”, precizează serviciul de presă al IGSU.

Amintim că, o femeie de 30 de ani și copilul ei de 4 ani au fost, de asemenea, striviți de plăcile de beton. Cadavrele lor au fost recuperate ieri, către ora 22. O altă persoană, un bărbat de 77 de ani, a murit noaptea la spital, în urma traumatismelor grave. 

Alte nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma exploziei.

În același timp, au fost distruse zece apartamente. 

Procuratura din Chișinău a inițiat o cauză penală pentru omor din imprundență.

Deflagrația s-ar fi produs de la o butelie de gaz. Proprietara apartamentului unde s-a produs explozia este internată în spital cu arsuri grave. 

Vezi și:

Locatara apartamentului unde s-a produs explozia, internată în secția de reanimare. Femeia a spus că deflagrația s-a produs când a aprins un chibrit

Codreanu solicită suplinirea Fondului de rezervă pentru a oferi bani sinistraților de pe bd. Moscova pentru reparația locuințelor distruse (VIDEO)

Președintele Igor Dodon: „Sunt dispus să ofer sprijin, inclusiv material, tuturor familiilor care au avut de suferit”

Familiile persoanelor decedate în urma exploziei din sec. Rîșcani vor primi ajutoare de câte 50 de mii de lei

Ultima oră! Primăria Chișinău a alocat 10 milioane de lei pentru procurarea apartamentelor persoanelor care au rămas pe drumuri după explozie

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0864 0.3582%
USD USD 17.9850 0.2330%
RUB RUB 0.2802 0.7914%
RON RON 4.2180 0.3092%
UAH UAH 0.6839 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile