Logo Realitatea.md

Festivalul Tradițiilor Dulci te așteaptă și în acest an. Vezi ce activități gratuite au pregătit organizatorii

17 Mai 2019, 10:09 // Life

Zeci de patiseri amatori, mici producători, lucruri ale copiilor cuminți, producători de fructe, artizani, artiști, mici și mari, se adună sub umbrela celui Mai Dulce Festival din Estul Europei, care va avea loc duminică, 26 mai. Ajuns la a 7-a ediție, festivalul vă invită la o întâlnire cu oamenii și locurile dragi, iar cu această ocazie, organizatorii promit și o serie de activități gratuite.

Foto: Klumea

Poți intra gratuit la eveniment dacă ai sub 12 ani sau ești bunic cu actele în regulă. La intrare va fi nevoie să arăți carnetul de pensionar. Intrare gratuită la festival este și pentru cei care vor purta un maiou Mai Dulce comandat aici. Restul vizitatorilor vor avea de achitat doar 40 lei pentru bilet: https://iticket.md/event/mai-dulce-2019 .

Printre activitățile gratuite sunt:

1. Teatru Gastronomic: 12.30 -15.15

Cei curioși să afle secrete ale patiseriei, vor putea să asiste la Teatrul Gastronomic cu Domnța. Demonstrațiile culinare vor culmina cu degustații, așa că nu ratați locul de la teatru.

2. Degustări Gratuite

Vizitatorii vor putea să deguste gratuit croissanți de la Panadero. Coctailuri și spumant de la Apriori și alte bunătăți de la Piffi & Puff

3. Premierea ”Cireașa de pe Tort”

Pentru al 6-lea an consecutiv, echipa K Lumea, ajutată de un juriu, alege cel mai bun desert tradițional local și internațional și cel mai bun desert vegan. Degustare gratuită de spumanturi și vinuri Apriori, în zona de relaxare a prietenilor noștri de la Apriori! Cadouri bonus a fiecare cumpărătură făcută la standul Apriori. Cei care vin cu cartea lor preferată la stand, fac o poză la stand și primesc un cadou garantat.

4. Ateliere Gratuite pentru Copii

În acest an, la Mai Dulce, vom avea și activități gratuite pentru cei mici precum: face painting de la Panadero și desertul Dolce. Atelier creativ de la ZIP HOUSE, activități pentru cei mici de la Caroussel.

5. Spectacol Live: 

De data aceasta, festivalul Mai Dulce va fi găzduit de minunata Clounella, iar distracția va fi asigurată de:  Trupa de Animație ”Clounella”, Adrian Ursu,  Trupa Black & White,  ”Elwi’s Band”,  Ana Cernicova, Amelia Uzun,  Show chimic, Animatori și clovni. 

6. Concursuri Special pentru părinți și bunici

K LUMEA a pregătit un braț de concursuri care îi vor lua cu dulcișorul! Concurs de mâncat croassanți și înghețată la viteză, sunt doar câteva dintre ele! Cei mai activi vor primi premii numai bune de mâncat, iar vârsta maximă de participare este 99+!

CITEȘTE ȘI:

167 de echipe s-au înscris deja la THE BEST TEAM. Iată 8 motive ca să participi și tu!

Citeste tot despre: 2019, a 7-a ediție, Festivalul Mai Dulce
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5200 -0.0614%
USD USD 17.6396 -0.2562%
RUB RUB 0.2751 0.1092%
RON RON 4.1166 -0.1867%
UAH UAH 0.7178 0.0697%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile