Logo Realitatea.md

Fiica lui Edith Gonzalez, scrisoare dureroasă pentru mama sa: ”Dona Barbara a privit lumea cu ură, dar tu...”

27 Iunie 2019, 10:44 // Life

Actrița de telenovele Edith Gonzalez, care a murit răpusă de cancer ovarian pe 13 iunie, la vârsta de 54 de ani, i-a lăsat fiicei sale o scrisoare înainte de a deceda. Acum, după două săptămâni, Constanza, în vârstă de 14 ani, a simțit nevoia să îi răspundă mamei sale. Cuvintele copilei sunt emoționante, dar și extrem de dureroase.

Foto: tvynovelas.com

”Mama mea a fost o ființă extraordiară și o mamă excelentă. Ea nu a folosit munca ei drept scuză pentru a nu fi. Când eram copil îmi amintesc că, indiferent cât de târziu sau cât de obosită venea de la serviciu, mă săruta, iar în ziua următoare nu se plângea niciodată că o trezeam la 6 dimineața ca să ne jucăm. În același timp, ea nu a profitat de rolul de mamă bună pentru a nu-și face treaba bine. Îmi amintesc că îmi spunea: «O scrisoare de demisie din partea unui actor este exact ca moartea». Iubea să învețe lucruri noi, oricând mergeam în călătorii ea era cel mai bun ghid turistic; dacă nu știa ceva, întreba și învăța. Ea mi-a arătat lumea, Egiptul, Galapagos, Parisul, Londra, Cambodgia, Vietnamul, India, Peru, Columbia, Canada, Madridul, ca să menționez doar câteva destinații și, firește, tot Mexicul.  

Când aveam 4 ani, mama mea s-a dus în Cambodgia ca să filmeze «Dona Barbara», o nouă telenovelă. Și ea a fost Dona Barbara, cea mai bună Dona Barbara din câte puteau exista. Mamă, Dona Barbara a fost un caracter puternic, independent și macho, dar mi-ar fi plăcut să fiu jumătate din femeia care ești tu, pentru că Dona Barbara a privit lumea cu ură, dar tu ai făcut-o cu iubire. Te iubesc, mamă!”, – a scris  fiica lui Edith Gonzalez în scrisoarea dedicată mamei sale, potrivit unica.ro.

Constanza Gonzalez Lazo va împlini 15 ani în luna august. Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarianm iar după o luptă aprigă cu boala, cancerul a învins în cele din urmă, celebra actrița pierzându-și viața.

Edith Gonzalez este cunoscută pentru roluri memorabile precum cel din ”Salome” sau ”Dona Barbara”.

CITEȘTE ȘI:

Ultimul mesaj al actriţei Edith Gonzalez. Prietena ei a dezvăluit singura dorinţă pe care o avea înainte de a muri

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3153 -0.0047%
USD USD 17.9347 -0.1848%
RUB RUB 0.2323 -0.1290%
RON RON 4.3312 -0.0669%
UAH UAH 0.6426 -0.1709%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile