Logo Realitatea.md

Filip Kirkorov, din nou oaspetele lui Dodon. De această dată cei doi au stat în beciul de la reședința de la Condrița (FOTO/VIDEO)

10 Septembrie 2019, 16:45 // Life

Se pare că șeful statului, Igor Dodon, nu pierde nici o ocazie pentru a se întâlni „cu bunul său prieten”, artist emerit al Federației Ruse, Filip Kirkorov.

Colaj: realitatea.md

Deși nu a fost invitat de către președinte să viziteze țara noastră, Kirkorov, având programat un concert în regiunea transnistreană, a trecut prin vizită și la Dodon, la reședința de la Condrița.

Într-o postare pe Facebook, Filip Kirkorov apare în beciul de la Condrița împreună cu Igor Dodon și membrii trupei moldovenești DoreDos, ținând în mână fiecare câte un borcan de compot.

De asemenea, se pare că la Aeroportul din Chișinău, Kirkorov a fost întâmpinat de trupa SunStroke Project, care i-a dăruit artistului rus un butoiaș de vin în miniatură.

Amintim că, anul trecut, Dodon la invitat pe Kirkorov în Republica Moldova și l-a luat cu el la cules căpșuni, în cadrul Festivalului Căpșunilor și Mierii în localitatea Sadova.

De menționat că, duminică, în Transnistria, Filip Kirkorov, împreună Leonid Agutin, ambii cântăreți ruși, au susținut un concert.

Într-o postare pe Facebook, Leonid Agutin, a scris că s-a întâlnit în avion, în timp ce venea spre Chișinău cu nimeni altul decât cu președintele țării noastre Igor Dodon.

Citește și:

STOP CADRU! Dodon și-a invitat „prietenul” la Sadova: „Filip Kirkorov vine fără bani! Merge la mine acasă și va mânca acolo!” (VIDEO)

Showbiz-ul din Rusia se delectează cu căpșunile lui Dodon. Interpretul rus care se laudă pe Instagram

Voronin îl ia peste picior pe Dodon: S-a clarificat cu „klubnika”, acum o șterpelește la Moscova să deschidă Campionatul de Fotbal (VIDEO)

Dodon a cules căpșuni împreună cu Kirkorov. Artistul: „Nu am primit niciun bănuț, doar o sticlă de vin!” (VIDEO)

Igor Dodon i-a acordat titlul onorific „Artist al Poporului” lui Filip Kirkorov: „ Este oricînd binevenit în țara noastră!” (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6995 0.9123%
USD USD 17.7601 0.2982%
RUB RUB 0.2764 1.5057%
RON RON 4.1600 0.9243%
UAH UAH 0.7160 0.1679%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile