Logo Realitatea.md

Filipov, denunțat din nou la PG. Ar utiliza bunurile Consiliului Dubăsari, deși a fost suspendat din funcție pentru 60 de zile (DOC)

21 Ianuarie 2021, 13:55 // Politica

Deputata Platformei DA, Stela Macari, a depus un nou denunț la Procuratura Generală (PG) privind acțiunile președintelui suspendat Grigore Filipov, după ce „lucrurile la nivel de conducere a raionului au deraiat substanțial de la norma legală”, anunță astăzi Platforma DA.

  1. Foto Simbol: CRD

Potrivit Platformei DA, denunțul a fost făcut în urma discuțiilor cu reprezentanţii partidului din consiliul raional Dubăsari.

„Ignorând în totalitate decizia Consiliului de suspendare, Filipov utilizează în continuare bunurile publice automobil, birou, ștampilă etc și intimidează funcționarii prin uzurparea funcției. Sper că cel puțin din a treia încercare Procuratura Generală se va sesiza pe seama acțiunilor acestui personaj și în contextul alegerilor parlamentare anticipate ne vom lipsi de un individ aflat în funcție decizională susceptibil de intenția de a frauda alegerile în favoarea steluței roșii”, a spus Macari.

Deputata și-a fondat denunțul pe prevederile legislative printre care Legea privind administrația publică locală.

Anterior Stela Macari a reclamat la Procuratură mai multe ilegalități comise de către președintele raionului Dubăsari Grigore Filipov  în legătură cu situația din raionul Dubăsari, însă nu au fost luate măsuri.

CITEȘTE ȘI:

 INTIMIDARE? Deputat: Consilierii din Dubăsari, care l-au suspendat temporar din funcție pe președintele raionului, citați la CNA nemotivat

Al doilea denunț la Procuratură împotriva președintelui r. Dubăsari, în urma unui video compromițător

Un video în care se vede cum se dau bani alegătorilor, ca să voteze PSRM. Se vehiculează că ar apărea președintele r. Dubăsari în el!

Președintele raionului Dubăsari, Grigore Filipov, denunțat la Procuratură de către Platforma DA (VIDEO)

DOC: Platforma DA

Citeste tot despre: Dubăsari, Grigore Filipov, Platforma DA
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.1835%
USD USD 17.4546 -0.4227%
RUB RUB 0.2368 0.0422%
RON RON 4.3784 0.2129%
UAH UAH 0.6257 -0.3186%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile